Wanhopige zoektocht naar het telefoonnummer

Het verhaal begint met de Twitter-gebruiker met de naam Henpecked Hal. Hij meldt: ‘Mijn 22-jarige neef ontmoette zijn droommeisje in een bar en het gaat redelijk goed’. Daarbij uploadt hij ook een screenshot van een gesprek, waarop het briefje te zien is met het telefoonnummer en de verwoede pogingen om deze te ontrafelen. In het gesprek is te lezen dat de 22-jarige neef het volgende zegt: ‘Ik heb gisteravond mijn soulmate ontmoet.’ Na een felicitatie vraagt hij of hij haar nummer heeft. Hierop reageert de neef: ‘Het meeste’. Hierop wordt weer gereageerd met ‘Hoe krijg je slechts het meeste van een nummer?’ Omdat woorden tekortschieten, stuurt de wanhopige neef vervolgens zijn poging het telefoonnummer van ‘zijn soulmate’ te vinden.

Uiteindelijk vindt hij haar

Omdat er enorm veel mogelijkheden waren door de missende cijfers in het telfoonnummer, was de mysterieuze dame nog niet gevonden. Uiteindelijk kwam het echter goed door alle aandacht die dit vreemde verhaal trok. Hierdoor werd de dame in kwestie hierop geattendeerd en ze besloot contact op te nemen.

telefoonnummer

Inmiddels is de Tweet al meer dan 10 miljoen keer bekeken, met duizenden reacties. Sommige mensen zijn positief, maar anderen reageren negatiever. Zo vinden sommige mensen het gemeen van de vrouw, maar dat is onterecht volgens de Twitter-user: ‘Voor de mensen die zeggen dat ze arrogant is of wat dan ook: ze hebben een uur lang gepraat over een gedeelde interesse in true crime, mysteries, enz. Mijn neef schepte op dat hij de zaak altijd oplost voordat de show eindigt. Ik vind haar geweldig.’ 

Lees ook: 6 tips om subtiel het telefoonnummer van een vrouw te vragen