1. Ze scheldt als een tiener

Leuk dat ze goed met je vrienden op kan schieten en dat ze niet op haar mondje is gevallen is stiekem ook wel lachen. Maar wat minder is, is dat ze meer scheldt dan een slecht opgevoede puber. Hier is geen beginnen aan. De ware? Ik dacht het niet.

2. Ze doet niks om fit te blijven

Dit is de alom bekende “ik heb een vriend, dus hoef niet meer te sporten” truc. Deze truc werkt enkel wanneer jullie beslissen voor altijd bij elkaar te zullen blijven en samen lekker dik te ‘willen’ worden. Denk aan je gezondheid en ga desnoods samen naar de sportschool.

3. Je schoonmoeder is knettergek

Een beetje gek is lachen, dat breekt zeker in het begin van jullie relatie de spanning. Echter zul je twee keer na moeten denken als ze één van de volgende dingen regelmatig doet: de fles jenever pakken na 11e, opmerkingen maken over jouw ‘strakke billen’ of joints roken om normaal te kunnen functioneren. Fijne schoonouders zijn gewenst.

Man man waarom niet de ware trouwen koppel

4. Pas eerlijk zijn als ze lazarus is

Een vriendin die gezellig meedrinkt is lachen en schept vertrouwen. Echter is het niet de bedoeling dat ze bij elke gelegenheid zichzelf compleet lazarus zuipt. Je wilt jullie relatie niet vergelijken met een aflevering van Jersey Shore.

5. Haar grootste droom is om nooit meer te werken

Een vrouw met ambitie en een duidelijke visie is zoveel meer waard.

6. Ze heeft nog nooit betaald

Het begon allemaal op de eerste date. Ze zag de rekening aankomen en moest opeens naar het toilet. Jij hebt in jullie relatie al zoveel meer betaald, dat het lijkt alsof jij moet betalen om een relatie te hebben. Daarnaast heeft ze je nog nooit een cadeau van waarde gegeven, zelfs niet op je verjaardag. De ware kan je niet in materialistische zaken uitdrukken, maar toch…

7. Je hebt niets gemeen met haar vrienden

Dit werkt van twee kanten. Jij zult je best moeten doen, want jij bent dé nieuwe en dé vriend van. Aan de andere kant, wanneer ze nu eenmaal kortzichtige vrienden heeft, wordt het wel lastig er wat van te maken.

8. Haar verjaardag

Ze denkt dat ze de koningin is en dat haar verjaardag een nationale feestdag zou moeten zijn.

Man man waarom niet de ware trouwen koppel

9. Jullie zitten niet op dezelfde lijn

Of het nou gaat om intelligentie, humor of andere punten, wanneer jullie niet op dezelfde lijn zitten is er geen beginnen aan. Wellicht zit je nu in een relatie en was je in het begin deels verblind door haar prachtige verschijning. Echter, we weten allemaal dat uiterlijk niet alles is. Je moet samen over belangrijke dingen kunnen praten in een goed gesprek en samen kunnen lachen om dezelfde grappen. Is dat het geval? Keep her! 

10. Ze mist het om vrienden (de ware) te zijn met haar ex.

Spreekt voor zich. Misschien is ze de ware voor hem.