Smaakvol inrichten at its finest

De 32-jarige Bill Smith deed er samen met zijn twee dochters meer dan vier uur over om die 6.000 snoepjes op de muur te plakken. De video waarop te zien was dat hij bezig was verscheen op zijn Facebook-pagina. Nu denk je misschien: waar haalt hij in godsnaam al die snoepjes vandaan? Smith vertelde aan LADbible: “Ik had nog wat snoep liggen dat al over de datum was. Een vriend van me werkt in een snoepwinkel en wilde in eerste instantie al die gummyberen weggooien, maar heeft ze gelukkig aan mij gegeven. Op die manier kon ik mijn vrouw plagen.”

Niet al te positieve reactie

Bill Smith’s vrouw, Jess, was niet erg tevreden met de grap van haar man. “Ze was geshockeerd toen ze binnenkwam”, laat Smith aan LADbible weten. “Ze was niet thuis terwijl ik en de kinderen aan het versieren begonnen. Jammer genoeg was ik de enige aanwezige toen ze weer thuiskwam, de kinderen gingen er snel van tussen.” Het ergste deel na dat smaakvol inrichten was nog het verwijderen van de 6.000 gummyberen, want die kwamen moeilijk los. “Gelukkig begonnen we snel met het verven van die muur, want het verwijderen van de vastgeplakte snoepjes zorgde ervoor dat de verf loskwam van de muur.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Haribo wall #haribo wall

Een bericht gedeeld door Daddysmithy_ (@daddysmithy_) op

Familie op sociale media

De Smith-familie is nogal populair op sociale media. Zo heeft de familie een eigen Facebook-pagina, waarop de familie af en toe grappige ‘homevideos’ zet. Daarop staan onder andere de filmpjes waarin ze de snoepjes van de muur verwijderen, wat zo’n 36 uur duurde. Daarnaast is de familie te vinden op Instagram en TikTok. Als je wil weten hoe je jouw huis het beste kan inrichten, bekijk dan eens ons artikel over mannelijke interieur-tips.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#haribo #goldbears #crazy #wtf #daddysmithy

Een bericht gedeeld door Daddysmithy_ (@daddysmithy_) op