Je past je broeken niet meer

In het begin je van je relatie doe je er alles aan om in shape te blijven. Je wilt je graag aantrekkelijk voelen en er vooral aantrekkelijk uitzien. Je voelt je uitgedaagd door de ander en je wilt graag indruk maken. In de volgende fase van jullie relatie wordt dit gevoel steeds minder. Je komt aan en je verzorgt je kleding niet meer. Het gevolg is dat je alleen nog in die ene spijkerbroek past. Dit kan erg negatieve gevolgen hebben voor de energie binnen jullie relatie. Je uiterlijk beïnvloedt namelijk je binnenkant.

Je manieren verdwijnen

In het begin van jullie relatie deed je er alles aan om te laten zien hoe goed gemanierd jij was. Dat zij zou denken dat je ongemanierd was, vormde op dat moment een horror-scenario wat je met alle mogelijkheid wilde voorkomen. Nu jullie verder in jullie relatie zitten, verdwijnen je manieren met de noorderzon. Pas hier mee op. Jullie vielen voor elkaar op het moment dat jullie elkaar leerden kennen. Aantrekkelijkheid verdwijnt op het moment dat je je manieren laat varen omdat dit instabiliteit symboliseert.

http://www.karinamaks.com/inna-igor-in-home-session/

Photo by: Karina & Maks

Jullie doen elkaars verzorging

Dat je elkaar helpt met bepaalde verantwoordelijkheden is goed, maar op het moment dat je de verantwoordelijkheid voor haar lichamelijke verzorging overneemt, of zij die van jou, dan weet je dat je te comfortabel in je relatie zit. Man up, verzorging doe je niet voor iemand anders, maar voor jezelf. Als je deze verantwoordleijkheid niet meer kunt nemen, dan zal dit de rest van je leven beïnvloeden.

Date night

Tijdens de eerste dates wilde jullie het elkaar zo aangenaam mogelijk maken en verzonnen jullie de leukste dingen voor elkaar. Nu jullie een tijdje een relatie hebben is die o zo belangrijke date night getransformeerd in het opwarmen van de restjes. Om elkaar leuk en aantrekkelijk te blijven vinden is het belangrijk dat jullie leuke dingen blijven doen en nieuwe herinneringen opbouwen. De lol is er anders snel vanaf.

comfortabel relatie MAN MAN

Photo by: Karina & Maks

Een filmpje + ?

Kun je je nog herinneren dat bij jullie eerste filmpjes de vlammen er vanaf sprongen? Is jullie netflix and chill nu alleen nog maar netflix? Dan weet je dat je te comfortabel in je relatie zit. In een relatie is het erg belangrijk dat je affectie naar elkaar laat zien. De tijd die jullie samen doorbrengen zou vol met passie moeten zitten. Natuurlijk hoeft dit niet altijd, maar op het moment dat het nooit meer gebeurt, is dit een teken dat het minder gaat met je relatie.

comfortabel relatie MAN MAN

Photo by: Karina & Maks

Doen deze tekenen zich voor? Dan is de kans groot dat jullie te comfortabel in jullie relatie zitten. Ben je erachter gekomen dat ze je door dit alles niet meer wil? Zo accepteer je haar afwijzing.