Trailer Game of Thrones seizoen 8

Onlangs deelden we met jullie de trailer van Game of Thrones seizoen 8. De beelden van deze trailer lieten de echte fans op het puntje van hun stoel zitten, en niet zo’n beetje ook. Er waren beelden te zien van een epische veldslag bij Winterfell, die op het punt van losbarsten staat. De veelbelovende vechtscène van Game of Thrones seizoen 8 duurde maar liefst 55 nachten om te filmen en zal één van de grootste vechtpartijen ooit zijn. Dus het moge duidelijk zijn dat de verwachtingen ongekend hoog zijn. Voordat we jullie gaan verblijden met de twee nieuwe teasers van Game of Thrones seizoen 8, kan je hieronder eerst de trailer checken:

Nieuwe teasers van Game of Thrones seizoen 8

Door de bovenstaande trailer begonnen we al te verlangen naar het nieuwste seizoen van de hitserie, maar HBO besloot de spanning nogmaals op te voeren. Gisteren deelde de zender twee nieuwe teasers van Game of Thrones vol met spannende beelden.

Wat vooral opvalt in de promo video genaamd Together is het feit dat er een enorme veldslag staat te wachten, waarbij de reuzachtige draken ongetwijfeld een rol gaan spelen.

 

In de andere promo video, met de naam Survival, worden de fans vooral enthousiast over de hereniging van Jon Snow met Arya Stark. Zij hebben geen gezamelijke scènes meer gehad sinds het eerste seizoen van Game of Thrones. Ook in deze promo video keren de draken terug en wordt de spanning opgebouwd naar het heftige gevecht.

 

Voor de echte fans doen we er nog een laatste schepje bovenop. Gisteren werd er namelijk ook een derde video online gezet. Hierin krijg je een kijkje in de visuele effecten van de serie, die simpelweg indrukwekkend zijn. Check it out:

 

Vanaf 14 april is het dan eindelijk zover. Dan kan jij genieten van het finale seizoen van Game of Thrones. Nog maar even wachten dus!