Eerste beelden van Ferry de Film (officiële teaser)

We beginnen de week met leuk nieuws. Na lang wachten staat namelijk eindelijk de officiële teaser van Ferry de Film online. We wisten natuurlijk al een ruime tijd dat er door Frank Lammers en Elise Schaap aan de film werd gewerkt. Het bleef echter bij kijkjes achter de schermen of interviews met de castleden. Echt beeldmateriaal vanuit de serie bleef lang verborgen. Tot nu. De eerste teaser trailer van de film belooft ons een keiharde film, precies in de sfeer van Undercover. 

 

Spin-off van Netflix hit Undercover

Het gaat hier om een teaser trailer, dus de échte trailer zal ongetwijfeld langer zijn. Toch wordt ons ook al uit deze trailer duidelijk dat we met Ferry de Film te maken hebben met een mega-harde film. We zien onze favoriete crimineel in meerdere vechtpartijen belanden en een pistool op een onbekend persoon richten. Ook is zijn kennismaking met Daniëlle te zien, helemaal aan het einde, op de kermis. Zij lijkt overduidelijk een goede invloed op hem te hebben. Dat wordt duidelijk uit de voice-over.

Ferry de Film

Ontmoeting Daniélle en Ferry

We horen Ferry Bouman vragen: ”Laat me raden, je wil zeker een sneu verhaal over m’n jeugd. Wat wil je horen? Hoe het vroeger was,, wat ik allemaal heb uitgespookt? Jongen, ik zal je zeggen: het was allemaal prima. Fenomenaal.” Als we niet beter zouden weten, zouden we hem geloven. De beelden leren ons echter heel iets anders. ”Kon niet beter,” zegt hij dan ook, ”tot ik haar zag.” Vervolgens wordt Daniëlle geïntroduceerd. De ontmoeting en beginnende liefde tussen de twee zal dus een prominente rol gaan spelen.

Releasedatum van Ferry de Film op Netflix

Net als in Undercover duikt ook in Ferry de Film Camping Zonnedauw weer op. We lieten je namelijk al weten waar de film over gaat. Dat heeft alles te maken met een groep kampers in Brabant die Ferry opspoort nadat zij de zoon van drugshandelaar Ralph, zijn baas, hebben mishandeld. Wij konden al niet wachten op de film, maar nu al helemaal niet! Voorlopig staat de release nog op ‘binnenkort’. Hopelijk betekent dit dat we de film ook écht binnenkort al kunnen zien.