Teaser spin-off La Casa de Papel

Veel fans van La Casa de Papel vielen na de laatste aflevering van de serie in 2021 in een zwart gat, maar gelukkig werd er al snel bekend gemaakt dat de fans naar een spin-off van de serie uit konden kijken. En dat gaat over een van de populairste personages uit La Casa de Papel namelijk, Berlin.

In de officiële teaser van de spin-off van La Casa de Papel is te zien dat we een kijkje krijgen in het leven van Berlin die eigenlijk Andres de Fonollosa heet, vóór alles wat zich afspeelde in La Casa de Papel. Zo draait de serie om ‘de gouden tijd’ van Berlin en is te zien dat hij terwijl hij door Europa trok overvallen en diefstallen pleegde. Maar met een hoofddoel, namelijk het overvallen van een van de beste veilinghuizen in Parijs. Waarbij hij binnen één middag € 44 miljoen hoopt te stelen.

Berlin doet er dan ook alles aan om dit plan te laten slagen. Echter is dit niet zo gemakkelijk als het lijkt, want hij valt ondertussen voor de charmes van de vrouw van de man die hij wil beroven. Niet de meest gemakkelijke situatie…

De cast en releasedatum

Bij de nieuwe spin-off serie van La Casa de Papel hoort natuurlijk ook een nieuwe cast. Zo bestaat het team van Berlin onder andere uit Michelle Jenner als technische wonder, Keila Tristán Ulloa als professor en Berlins adviseur Damián. Tot slot is er ook een rol voor Begoña Vargas, Julio Peña Fernández en Joel Sánchez weggelegd.

Helaas is het nog niet duidelijk op welke exacte datum Netflix de nieuwe serie zal lanceren, maar wat wel bekend is, is dat dit ergens rond december 2023 zal zijn. Het is dus nog even wachten hoe dit masterplan van Berlin afloopt, maar in de tussentijd zou je La Casa de Papel makkelijk nog een keer kunnen bingewatchen of nog een aantal keer de trailer van de nieuwe spin-off serie kunnen bekijken.