De TCL 98-inch QLED-tv

Alhoewel de nieuwe televisie van TCL zo goedkoop lijkt, is 8.000 dollar niet een bedrag dat je zomaar even uit je broekzak tovert. Als je de televisie vergelijkt met anderen op de markt, is dit 98-inch QLED-model een uitschieter. De televisie is geladen met high-tech functies. Wat de tv zo aantrekkelijk maakt voor de klant, is de prijs-kwaliteitsverhouding. Ter referentie, Samsungs 110-inch QN90A kan je voor ongeveer 15.000 dollar op de kop tikken.

Dit keer heeft TCL ervoor gekozen om een Google Tv-software uit te voeren. Dit geeft voor de consumenten wat extra zekerheid voor wie het merk TCL nog als nieuw klinkt. De QLED-set wordt compleet geleverd met vier HDMI-poorten, waarvan er twee 4K op 120Hz ondersteunen. Daardoor is de tv onder meer geschikt voor gameplay met hoge intensiteit. Ook vind je er twee 5V USB-A-poorten, kabel/antenne coax-slot, Ethernet-poort en aansluiting voor AV-in, optische audio en ondersteuning voor Dolby Vision en Dolby Atmos. De TCL televisie is onder andere verkrijgbaar bij Amazon.

Naast deze 98-inch tv wilde TCL ons nog meer verbazen en onthulden zij ook de 96-inch TCL XL-tv en de 85-inch TCL 8K QLED X925pro. Deze laatste versie van de tv beschikt over de Mini LED-technologie van het bedrijf. “Briljant voor vloeiende luminatie en precisiecontrast te leveren voor dramatische beelddiepte, oogverblindend in zelfs de helderste kamers”, vertelt TCL zelf.

Tcl 98 inch qled xl