Vicky uit American Pie

Tara Reid speelde in American Pie de rol van de onschuldige Victoria “Vicky” Lathum, de vriendin van Kevin Meyers. Voor American Pie brak ze in 1998 door als Bunny Lebowski in de film The Big Lebowski. Ook verscheen ze maar liefst vijf keer in de tv-film serie Sharknado.

In totaal heeft ze in meer dan 60 films en series gespeeld, plus nog verschillende reclames. Daarnaast opende ze in 2007 een restaurant in LA en bracht ze twee keer een kledinglijn uit. Tegenwoordig is Tara naast actrice ook producer van films. Ondertussen zijn we al heel wat jaartjes verder sinds American Pie, maar ook op 46-jarige leeftijd ziet Tara Reid er nog steeds goed uit.

Tara Reid post gewaagde throwbacks op Instagram

De laatste tijd lijkt Tara Reid graag terug in de tijd te gaan. De actrice post op haar actieve Instagram-pagina de laatste weken regelmatig een throwback. Van filmpjes van oude interviews en filmfragmenten tot foto’s van rond de eeuwwisseling. In die tijd deed Tara Reid nog heel wat fotoshoots en verscheen ze regelmatig op covers van tijdschriften. Hier en daar zitten er ook wat gewaagde shoots tussen. In verschillende posts poseert de blondine in bikini, een laag uitgesneden topje of zelfs doorschijnende lingerie. Al die foto’s zijn natuurlijk gemaakt voordat sociale media bestonden, maar dankzij Tara zullen ze niet verloren gaan.

Bekijk hieronder enkele Instagram-posts met Tara Reid’s pikante throwback foto’s: