De actrice Tara Reid

De inmiddels 48-jarige Tara Reid werd vooral bekend bij het publiek in 1999, toen ze een kleine rol had in de film American Pie. Ná die doorbraak kreeg ze langzaam maar zeker meer aandacht in de media. Zo speelde ze mee in Child’s Play en had ze een rol in de commercials van de McDonald’s.

Maar wat veel mensen niet weten, is dat Tara vóór haar grote doorbraak al meerdere malen als model in magazines en op covers had gestaan. Vanuit de basis was ze namelijk eerst topmodel.

Ze vertolkt de rol van Vicky in American Pie

Tara Reid is voor velen van ons ook bekend als Victoria ‘Vicky’ Lathum. Dat was namelijk haar rol in American Pie. In 1999 maakte ze haar debuut bij American Pie waarna ze nog twee keer te zien was in de films van American Pie. Namelijk twee jaar later in 2001 en tijdens de reüniefilm in 2012.

tara reid american pie

Natuurlijk was ze niet alleen te zien in de American Pie films, want ze werd vanuit alle kanten benaderd om mee te spelen in diverse films. Van comedyfilms tot aan spannende drama’s. Tara was en is van alle markten thuis. Gelukkig maar, want wij zijn erg blij dat ze vaak te zien is in films. Reid zou nog wel eens uitgeroepen kunnen worden tot knapste actrice van het jaar.

Tara Reid op Instagram

Natuurlijk moest ze bij de tijd blijven en heeft ze, net zoals alle internationale actrices, een Instagram-pagina. Hierop deelt ze vaak leuke content, zoals foto’s met haar hond en een ontzettend grote hoeveelheid aan fotoshoot materiaal wanneer ze weer eens een keer voor de camera heeft gestaan. Maar dat Tara op 46-jarige leeftijd nog steeds erg knap is, mag wel duidelijk zijn. We hebben een aantal foto’s van de actrice verzameld, zodat je zelf kan bepalen of ze even knap is als in American Pie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tara Reid (@tarareid)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tara Reid (@tarareid)