Gemiddelde aantal bedpartners van de Nederlandse man

Laten we beginnen met wetenschappelijke onderzoeken. Onderzoekscentrum Manual heeft namelijk uitgebreid onderzoek gedaan naar het gemiddelde aantal bedpartners van de man. Hierbij hebben ze gekeken naar 35 verschillende landen. Zo staat de man uit Turkije op nummer 1, met een gemiddelde van 14,5 bedpartners. Na Turkije volgen Australië en Nieuw Zeeland. Mannen in China en India pakken het juist erg anders aan. Zij hebben namelijk een gemiddelde van 3 bedpartners. Een heel verschil.

 

Maar hoe zit het met Nederland? Ons kikkerlandje staat op plek 26, en kan zijn gemiddelde aantal bedpartners op twee handen tellen, namelijk 7. Als je kijkt naar onze buurlanden, ligt dit wel ongeveer op één lijn. In Frankrijk is het gemiddelde namelijk 8, en in Duitsland 6. Zo in onze ogen valt dat wel reuze mee, maar zijn de dames er mee eens? Wat zien zij als een hoge bodycount en wat vinden ze er van?

Wat is de preuts en wanneer heb je te veel bedpartners?

Het aantal bedpartners dat je hebt in je leven is hartstikke persoonlijk, maar vrouwen hebben alsnog een duidelijke mening over wat een ‘normaal’ aantal is. Uiteindelijk is het helemaal aan jezelf met hoeveel mensen jij in bed duikt, maar mocht je wel geïnteresseerd zijn in de mening van vrouwen, dan zit je hier goed.

natuurlijk product in bed

Volgens een onderzoek van SuperDrug Online Doctor wordt in Nederland het aantal van zes bedpartners als ideaal beschouwd. Alles onder de drie is te weinig en elf is écht te veel. Maar dat geldt uiteraard niet voor iedereen.

Het is natuurlijk voor iedereen anders. Sommige vrouwen vinden bijvoorbeeld leeftijd een groot verschil maken. Een 30-jarige man met een bodycount van 15 vinden ze minder erg dan een 18-jarige man met 15. Maar ze kijken uiteraard ook naar hun eigen aantal bedpartners vergeleken met dat van jou. Heb jij nou laatst de 20 aangetikt, en zij zit op de 17, dan zal ze het minder erg vinden dan een vrouw die net bij haar derde zit. Dus? Het is variabel. Zolang je tevreden bent met het aantal bedpartners, is dat het enige wat telt.