Wat is de oorzaak van roos of een jeukende hoofdhuid?

Mannen, we kunnen er allemaal eerlijk over zijn: anno 2022 letten wij ook steeds meer op onze persoonlijke verzorging en voor veel mannen is hun haar heilig. We zijn allemaal wel een beetje metroseksueel geworden in dat opzicht. We nemen in de ochtend net wat langer de tijd om onze haren te stylen en gaan met enige regelmaat naar de kapper om weer alles fresh te krijgen, met succes.

Maar aangezien we steeds meer waarde hechten aan een frisse coupe, kan er ook een onzekerheid ontstaan wanneer jouw haar niet in optimale conditie is. Misschien wist je het nog niet, maar haarproblemen zoals roos, jeuk of andere onzuiverheden hebben vaak dezelfde oorzaak. Uit onderzoek blijkt dat zo’n 46,5% van de mensen last heeft van haarproblemen door hoofdhuidproblemen. Het is dus belangrijk dat je bij de juiste verzorging van de hoofdhuid begint en het probleem in de kern aanpakt. Hoe je dat doet? Don’t worry, we’ve got your back.

Neofollics Scalp Therapy behandelt hoofdhuidproblemen

Neofollics lanceert hun nieuwe Scalp Therapy-lijn, bestaande uit de Scalp Therapy Shampoo en de Scalp Therapy Mask, om een ideale routine te bieden voor wie hoofdhuidproblemen zoals ontstekingen, roos of jeuk ondervindt. De Scalp Treatment bevat een variatie aan ingrediënten met schimmeldodende, ontstekingsremmende en antimicrobiële werking én oliën voor een voedende en verzachtende werking. Het totale pakketje voor een gezonde hoofdhuid.

First things first: de Scalp Therapy Exfoliating Shampoo. Deze voedt de hoofdhuid, verlicht jeuk en irritaties en vermindert roos en schilfers in het haar. De shampoo scrubt zachtjes de hoofdhuid en verwijdert onzuiverheden.

shampoo neofollics tegen roos en jeukende hoofdhuid

Scalp Therapy Exfoliating Shampoo

Neofollics €29,95 Shop nu
Neofollics haarmasker hoofdhuid jeuk roos irritatie schilfers weg oplossing

Scalp Therapy Nourishing Mask

Neofollics €24,95 Shop nu

 

Het masker voedt de hoofdhuid en verbetert hiermee de gezondheid van de huid. Onzuiverheden zoals roos en schilfers worden verwijderd en tegelijkertijd bevat het masker verzorgende ingrediënten die de hoofdhuid behandelen en kalmeren. All-in-one.

En dat deze producten samen zéér effectief kunnen zijn, dat is wel gebleken uit de before & after foto’s van de gebruikers. Op de onderstaande foto is een aanzienlijke verbetering van de conditie van de hoofdhuid, een vermindering van roos/schilfering en de verbetering van de haardichtheid te zien.

shampoo tegen roos diue werkt

Onderzoek bevestigt: dit is dé oplossing tegen hoofdhuidproblemen

En als je denkt: dit is weer zo’n ‘wondermiddel’ dat toch niet werkt. Zet die gedachte dan maar snel uit je hoofd. De mensen achter de Neofollics Scalp Therapy-lijn hebben de producten getest met behulp van een testpanel. Maar liefst 90 personen (man en vrouw) in de leeftijd van 18 – 70 jaar oud hebben deelgenomen aan dit onderzoek. Alle personen hadden last van problemen aan de hoofdhuid, zoals eczeem, extreme roos en seborroïsch eczeem.

De personen van het testpanel gebruikten drie maal per week zowel de Scalp Therapy Shampoo als de Scalp Therapy Mask gedurende een periode van 28 dagen; en met succes.

Producten shampoo masker tegen roos mannen hoofdhuid jeuken

Maar liefst 92 procent (!) van het panel ondervond in deze behandeling van 28 dagen een verbetering van de conditie van de hoofdhuid. Verder merkte 90% van de personen een vermindering van schilfers en extreme roost en verbetering wanneer zij last hadden van seborroïsch eczeem. Ook wat betreft jeuk en irritaties sloeg de nieuwe lijn van Neofollics aan. 94% van de personen gaf aan dat deze klachten drastisch zijn afgenomen na het gebruik van de shampoo en het masker.

Kortom: wil je gezond haar, zorg dan eerst voor een gezonde hoofdhuid. Je kan de Scalp-Therapy lijn kopen bij De Haargroeispecialist (partner van Neofollics). Zij zijn al sinds 2011 dé specialist voor producten tegen haarverlies en een gezondere hoofdhuid.

In samenwerking met Neofollics