Voetbaltafel waar je aan kan eten

Efficiënt omgaan met de beschikbare ruimte is tegenwoordig een absolute must. Je woning even groter maken is vaak geen optie en dus moet je kiezen voor spullen die je op meerdere manier kan gebruiken.

Met die wetenschap in het achterhoofd is de voetbaltafel van de Spaanse ontwerper Rafael Rodríguez en chef-kok José Andrés een absolute must have. Zo speel je net zo makkelijk fanatiek een potje tafelvoetbal tegen je vrienden en tegen etenstijd verander je het snel in een luxe eettafel.

voetbal tafel

Ideale aanvulling op jouw mancave

Het idee van de twee heren is eigenlijk zo simpel dat je de vraag stelt waarom iemand niet eerder op dat idee is gekomen. Nu hadden we al eens eerder een eetkamertafel gezien die je ook perfect kan gebruiken als pooltafel, maar dit is toch even iets heel anders. De tafelvoetbaltafel wordt eenvoudig voorzien van een glazen plaat die je er stevig op kan leggen en voilà: de eetkamertafel is gereed.

voetbal tafel spelen diner voetbaltafel

Van klein tot groot

Voor de Spaanse heren achter RS-Barcelona is het ontwerpen van een dergelijk object geen nieuwe bezigheid. Hun bedrijf specialiseert zich in de inrichting van gebouwen en woonruimten en eerder maakten ze al verschillende tafelvoetbaltafels. In feite is hun RS MAX Dining table zoals ze het noemen een logische opvolger van de RS3, een stand-alone tafelvoetbaltafel. Door gebruik te maken van beproefde materialen die tevens duurzaam zijn, ontstaat een multifunctioneel meubelstuk wat zich in elk interieur thuis voelt. Mocht je het willen bestellen, houd dan wel rekening met een indrukwekkend prijskaartje. Mocht je het getoonde model overigens net iets te klein vinden: het is leverbaar in drie formaten waarbij het grootste model ruim genoeg is om met tien mensen te dineren.