De ultieme tafel voor de mancave

Niets mis met een minimalistische inrichting van je woning, maar dat betekent wel dat je op een innovatieve manier aan de slag moet met de beschikbare ruimte. In veel gevallen komt het erop neer dat je zal willen kiezen voor een slaapbank en tal van andere handigheidjes om zoveel mogelijk ruimte te besparen. Het opofferen van een slaapkamer om daar een mancave van te maken is dan misschien niet het meest ideale idee. Toch lijkt de ideale inrichting dichtbij door deze stijlvolle pooltafel.

Van eettafel tot pooltafel, en andersom

Een beetje mancave heeft behalve een eigen bar, ook tal van andere spullen die bijzonder functioneel zijn. De nieuwe tafel van Fusion Tables past daarom prima binnen onze wensen. Zo heb je niet alleen een prachtige eetkamertafel om gezellig met je vrienden een pizza te eten, maar kun je na de maaltijd diezelfde tafel gebruiken voor het poolen.

mooie pooltafel

Uniek liftsysteem

Ook al lijkt de tafel in eerste instantie niet op de pooltafel die je kent vanuit je stamkroeg, toch is deze tafel precies wat je zoekt. Zo is er een bijzonder handig liftsysteem ingebouwd om de tafel op de juiste hoogte in te stellen. Het is dus gewoon een kwestie van het bovenblad verwijderen, op hoogte brengen en de keu hanteren. Die vindingrijkheid zien we terug in het laken wat over de tafel is gespannen. Het betreft een high-tech nylon doek wat op een slimme manier altijd gespannen staat. Die spanning wordt in stand gehouden door de ballen in de zakken te laten verdwijnen. Het hele systeem is gepatenteerd en de tafel, indien in gebruik als eettafel, biedt plaats aan maar liefst tien mensen. Niemand van je vrienden hoeft dus te blijven staan.

Klein vermogen

De tafel zelf is allesbehalve klein. Zo is de tafel 90,5 cm lang en 52,75 cm breed. Het enige waar je nog aan moet denken zijn de stoelen, die zitten niet inbegrepen in de prijs. Mocht je overigens serieuze belangstelling hebben, zorg dan wel voor een goed gevulde bankrekening. Het ding kost namelijk een klein vermogen: 7000 euro.