Plain T-shirt met korte mouw

Het kopen van een duur T-shirt is niet altijd nodig. Wanneer je er goed uit wilt zien, dan mag je best besparen op een T-shirt om het geld aan iets anders aan te geven. Een effen T-shirt is gemakkelijk te combineren in vele looks en kan je ook nog eens tegen een relatief lage prijs aanschaffen. Effen betekent niet dat die gelijk wit hoeft te zijn. Wij zijn echter fan van dit kledingstuk als het een subtiele kleur zoals zachtroze of beige heeft. Met de eerstgenoemde maak je een statement en hoef je geen andere opvallende kleding te dragen. Samen met een grijze jeans en witte sneakers is het al genoeg om stijlvol door de stad te wandelen.

Tshirt plain look

Instagram: Cantimagineit

Streep T-shirts met korte mouw

Een gestreept T-shirt is net even wat anders en zorgt voor meer nadruk op de bovenkant van je lichaam. De meest klassieke is de horizontale streep in het blauw-wit. Wanneer jij als man zijnde niet heel lang bent, kan je beter voor een verticale streep gaan. Een blauw-wit gestreept T-shirt met cropped jeans en zwarte sneakers zorgen al voor de benodigde nonchalante uitstraling. Zet je zonnebril op en wees klaar om de dag vol goede moed tegemoet te gaan.

T-shirt streep look

Instagram: Fabrizioaldobelfiore

Polo’s met korte mouw

Een polo is tevens een stijlvol kledingstuk en hoeft niet per se duur te zijn. Het verschil met het T-shirt zit natuurlijk in de vorm van de kraag. De polo is ietwat formeler dan een ‘normaal’ T-shirt en gaat goed samen met smart georiënteerde outfits. Een grijze polo op een zwarte jeans is heel stijlvol, maar ook heel safe. Als je voor een wat gewaagdere look wilt gaan, rock dan een polo in een fellere kleur. Zorg er in dat geval wel voor dat het onderstuk van je outfit niet te opvallend is.

Polo shirt look

Instagram: Erik Forsgren
polo asos 2

Jersey polo

ASOS €13,99 Shop nu
polo asos 14 euro

Jersey polo

ASOS €13,99 Shop nu

Het vinden van kwalitatief goede T-shirt is soms lastig maar zeker mogelijk. Neutrale kleuren en in de zomer fellere kleuren is het devies. Ben je nieuwsgierig wat je deze zomer moet dragen? Dit zijn de looks voor aankomende zomer.