1. Smart look

Tussen de smart look en de dressed up look hoeft niet veel verschil te zitten. Een groot verschil is wel dat bij een dressed up look gebruik wordt gemaakt van items van een pak. Bij een smart look zie je er netjes uit, maar ben je iets vrijer in het combineren van je kleding. Combineer bijvoorbeeld een nette broek met een plain t-shirt en daarover een denim jack. Zo creëer jij een tonale outfit welke enorm stijlvol is. Door middel van een extra toevoeging zoals een hoed maar jij een mooie combinatie tussen casual en chique.

zomer looks

2. Dressed up summer look

Ook tijdens de warme periodes in de zomer heb je van die dagen dat een formele outfit gepast is. Maar dit is niet altijd even prettig, denk aan plakkende blouses aan je lijf en lange, donkere broeken die jouw lichaam nog warmer maken dan dat hij al is. Deze outfit is perfect voor de echt warme dagen, want ook voor een zakelijke afspraak met 40 graden, kun je er prima formeel uitzien met een short. Vind je een short toch niet helemaal geschikt? Ga dan voor een wat lossere pantalon, zo is er nog genoeg ruimte voor je lichaam om de warmte kwijt te kunnen. Combineer deze outfit met een lekkere instapper waar je geen sokken voor nodig hebt en maak je outfit af met een compleet zwarte riem.

Suit + loafer look

3. Sporty look

Zoals we al eerder zeiden, een joggingbroek is zeker met stijl te dragen. En een lichte variant van dit broekje is ideaal voor de zomerse dagen, waar de wolken ook af en toe van zich laten zien. Wanneer er echt een hitte golf heerst, is de stof van de jogging toch iets te warm. Wil je je tijdens dagen waar de temperatuurmeter de 30 graden aantikt toch lekker vrij kunnen bewegen en kunnen chillen in een broekje van joggingstof zonder de pan uit te zweten? Gelukkig voor ons bestaan er ook shorts van deze heerlijke stof.

zomer look

4. Casual look

De chille zomerse dagen gaan gepaard met een casual look. Een casual look bestaat uit, je raadt het al, casual items die de meeste mannen al in zijn kast hebben hangen. Deze look is dus ook gemakkelijk samen te stellen. Combineer een basic ecru t-shirt met een ripped lightwash jeans en een geruit overhemd om het af te maken. Wanneer de zon van zich laat zien hebben we een zonnebril nodig en deze moet wel matchen bij je look. Voorkom dus deze meest gemaakte fouten met een zonnebril.

Casual look MAN MAN

5. Beach look

We hebben het hier niet over de outfit die je aanhebt wanneer je met je meisje een dagje naar Bloemendaal gaat. We hebben het hier over een stijlvolle look, die geschikt is voor het strand én voor een gewone warme dag. Een nette short met loafers eronder en je bent klaar om te gaan.

zomer looks

Zoals je ziet zijn er bepaalde items die bij verschillende looks terugkomen. Het shirt met korte mouw is bijvoorbeeld perfect om te combineren voor de dressed up look met een smart pants, maar kan ook goed werken voor je sporty look, in combinatie met sneakers. Met deze looks ben jij klaar om de zomer te rocken.