Sylvie Meis op vakantie in Mallorca

De prachtige Sylvie Meis kennen we natuurlijk al wat langer dan vandaag. Zo weet zij regelmatig menig mannenhart te veroveren met haar werkzaamheden als presentatrice, actrice en model. Maar heeft zij ook haar eigen lingerie-lijn voor ALDI, waar zij uiteraard zelf het boegbeeld van is. Momenteel heeft Sylvie even een break genomen van haar werk en is zij volop aan het genieten van een welverdiende vakantie in het zonnige Mallorca.

En wij zaten er al even op te wachten, want Sylvie kennende kon een bikinifoto op Instagram natuurlijk niet uitblijven. Nu is het dan ook eindelijk zover, want Sylvie Meis heeft een bizar knappe foto geplaatst in een zebra bikini.

Ondanks dat het zonnetje waarschijnlijk volop schijnt, is de blondine op de foto liggend in de schaduw te bewonderen. Ze zet door middel van een selfie haar lichaam heel verleidelijk op de foto. Dat, in combinatie met Sylvie Meis haar zebra bikini die nét genoeg aan de verbeelding overlaat, is een heel spannend plaatje om te zien. Iets waar wij op het puntje van onze stoel van gaan zitten.

Blijkbaar valt het plaatje van Sylvie in haar zebra bikini niet alleen bij ons in de smaak, maar ook bij haar ruim 1,4 miljoen volgers op Instagram. Zo staat de foto op het moment van schrijven pas 16 uur online en heeft nu al ruim 13.000 likes verzameld met honderden lovende reacties. We kunnen dus wel stellen dat de 45-jarige Sylvie Meis met haar prachtige afgetrainde lichaam helemaal klaar is voor de zomer. Wij kunnen dan ook niet wachten om in de zomer maanden nog meer van zulke plaatjes voorbij te zien komen. Zie hieronder de desbetreffende foto van Sylvie Meis in haar zebra bikini en begin je weekend met een lach:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)