Een mysterieuze heldendaad

In Nederland hebben we gelukkig niet veel last van slechte wegen, maar in veel andere landen kunnen ze helaas niet van hetzelfde spreken. Een mysterieuze man of vrouw in Engeland heeft een ware heldendaad verricht waarmee diegene mogelijk veel verwondingen of schade heeft kunnen voorkomen.

Kuilen in het wegdek zijn ontzettend gevaarlijk, vooral wanneer ze erg groot zijn. Wanneer je met veel vaart over zo’n kuil heen rijdt, kan dat in het beste geval zorgen voor een lekke band. In het ergste geval ga je écht goed op je plaat en verwond jij jezelf.

In het Engelse dorp Murrow in Cambridgeshire lag zo’n groot kuil in het wegdek. Een mysterieus persoon heeft dit probleem heel creatief proberen op te lossen. Hij of zij heeft namelijk een heel grote waarschuwing op het wegdek gespoten met de tekst ” Very big hole” met een grote pijl naar het gat. Niemand weet wie deze heldendaad heeft verricht maar de waarschuwing wordt zeer op prijs gesteld door de lokale bewoners van het dorp.

Lokale bewoners nemen het heft in eigen handen

Het grote gat in het wegdek is al een lange tijd aangegeven aan de lokale gemeente. Helaas was het antwoord dat het tot drie maanden kon  duren om het grote gat te fixen. De bewoners lijken het helemaal zat te zijn. Zo zegt iemand dat hij zijn autoband lek heeft gereden door het luik. Een ander persoon zegt iemand te kennen die flink wat verwondingen heeft overgehouden aan dit stomme gat. Het is dus helemaal niet gek dat de mysterieuze persoon zo’n waarschuwing op de grond heeft gespoten. Zie de foto van het gat en de waarschuwing hieronder:

man waarschuwt fietsers