De scheiding van Sylvie Meis en Niclas Castello

Sylvie Meis en Niclas Castello hebben na tweeënhalf jaar een punt achter hun huwelijk gezet. “Met pijn in het hart kondigen we aan dat we samen hebben besloten om uit elkaar te gaan”, zei Sylvie. Het koppel bracht de jaarwisseling nog door op de Malediven, maar sindsdien waren ze niet meer samen in het openbaar gezien.

Ze hadden dagelijks contact, meer leefden gescheiden van elkaar. “We moeten erkennen dat onze levensstijlen te verschillend zijn voor een toekomst samen”, vertelt Meis. Helaas is dit niet haar eerste scheiding. Hiervoor was ze getrouwd met de voetballer Rafael van der Vaart, met wie ze samen een zoon heeft.

Een nieuwe vlam?

Momenteel is Sylvie in het Mexicaanse Tulum. Ze wordt daar gesteund door haar twee beste vrienden en plaatst vervolgens een foto om haar goede ‘vriend’ André Borchers te feliciteren. André is een Duitse ontwerper en erfgenaam van een familiefortuin. De twee zijn ruim tien jaar bevriend, maar misschien is er toch wel nog wat meer aan de hand dan alleen ‘vriendschap’. Wat we wel weten, is dat ze het zeker wel naar hun zin hebben in het prachtige Mexico. Een goede manier om over een break up heen te komen. Hieronder de desbetreffende foto in haar strakke badpak:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)