De carrière van Dai Dai N’tab

Dai Dai N’tab is geboren en getogen in Amsterdam en is een Nederlandse langebaanschaatser die uitkomt voor team Plantina. Voordat zijn carrière van start ging, volgde hij de opleiding Communicatie & Marketing aan het Johan Cruijff College. Hij begon op jonge leeftijd met schaatsen in zijn toenmalige woonplaats Oisterwijk, in Noord-Brabant.

Hij is een echte sprinter en is gespecialiseerd in de 500 meter en de 1000 meter. In het Olympische seizoen 2017/2018 won hij in oktober 2017 tijdens de NK afstanden de 500 meter. Het Olympisch kwalificatietoernooi in december 2017 verliep niet heel lekker voor N’tab. Hij werd namelijk gediskwalificeerd vanwege twee valse starts. Op de 1000 meter werd hij zevende en een maand later haalde hij zijn revanche door het NK sprint te winnen. Ook bij het OKT in december 2021 liep hij een startplaats mis.

Wie is zijn Anissa Zadi?

Anissa Zadi is de vriendin van Dai Dai N’tab en een zeer knappe dame die heerlijk kan genieten van de zon en zeker geen nee zegt tegen een drankje. Op haar Instagram heeft ze zo’n 900 volgers en deelt ze vakantiefoto’s van bijvoorbeeld haar reis naar Mexico, Havana en Frankrijk. Je kunt zien dat ze heel creatief is met haar foto’s en dat haar platform een soort aestethic uiterlijk heeft. Zie hieronder een aantal foto’s van de knappe dame:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dai Dai (@daidaintab)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dai Dai (@daidaintab)