Welke opties heeft de espressomachine?

Denk je dat de Phillips espressomachine alleen maar espresso’s kan zetten? Dan heb je het mooi mis. Het is en blijft natuurlijk een koffiezetapparaat, dus een normaal kopje koffie kan je ook zetten. Het toffe aan dit apparaat is dat je niet alleen twee verschillende koffies kan kiezen, maar je kunt ook kiezen welke sterkte en hoeveelheid koffie je wil. Dit is allemaal hartstikke makkelijk aan te passen op de display van het apparaat. Weet jij eigenlijk wel hoeveel kopjes je per dag mag drinken?

gcp6e64b7e76aee4698b64c55c289796949

Philips

Lidl €299 Shop nu

Schoonmaken is een ‘makkie’

De Lidl Phillips espressomachine heeft een eigen schoonmaak-systeem: AquaClean. Dit zorgt ervoor dat je meer dan 5000 kopjes koffie kunt zetten zonder het apparaat te moeten ontkalken. Er zit wel een filter in het apparaat dat  je om de zoveel tijd moet vervangen. Wanneer dit is, geeft het koffiezetapparaat zelf aan. De onderkant (waar je de kopjes op zet) is gemakkelijk eraf te halen en dus ook makkelijk schoon te maken. Alle andere afneembare onderdelen zijn allemaal afwasmachine-bestendig.

Klik op deze link om naar de website van de Lidl te gaan.

De prijs van de Phillips volautomatisch espressomachine

Zoals je al gelezen hebt verkoopt de Lidl de apparaten met flinke korting. Op de Phillips site zie je namelijk de het apparaat te koop is voor € 499,99. De Lidl verkoopt ze nu voor maar €299,-! Daarom: Don’t walk, but run!