Wie is Alisha Lehmann?

Nog nooit van deze blondine gehoord? Dan is dit – in een notendop – de belangrijkste informatie over haar loopbaan en persoonlijke leven. Op Instagram heeft Lehmann inmiddels 12 miljoen volgers en dat aantal stijgt heel rap omdat ze alsmaar bekender wordt. Zo schrijven de Britse tabloids steeds vaker over haar.

Toch zal Alisha niet al te hard klagen over deze aandacht. Zo verkoopt ze zelfs een kalender met foto’s van haarzelf. Hierdoor verdient ze een mooi bedrag naast haar werk als voetbalster bij het Engelse Aston Villa. Bij deze club uit Birmingham speelt ze met rugnummer 7, net als Cristiano Ronaldo. Vorig seizoen eindigde ze op de 9e plek op het hoogste niveau van Engeland, in een competitie met 12 clubs.

Eerdere clubs en nationale elftal

Voordat Lehmann bij Aston Villa speelde, maakte ze eerste furore bij BSC YB Frauen uit Zwitserland. Hier scoorde ze 25 doelpunten in 52 wedstrijden. Deze goede statistieken – in combinatie met haar goede prestaties op het WK voor vrouwen onder de 19 – wekten de interesse van meerder clubs. Verder heeft ze ook voor de Zwitserse ploeg gespeeld. Op moment van schrijven staat de teller op 36 interlands, met daarin 7 doelpunten.

Persoonlijke leven en relaties van Alisha Lehmann

Haar persoonlijke leven staat vaak in de schijnwerpers. Ze had een relatie met haar ploeggenoot Ramona Bachmann. Later was ze innig met Douglas Luiz, de Braziliaanse voetballer die voor de mannen van Aston Villa speelt. Maar deze relatie is inmiddels beƫindigd.

Nieuwe foto’s op Instagram

Regelmatig weet Alisha Lehmann talloze likes te verzamelen als ze weer eens wat nieuwe foto’s post. Een van haar meest recente foto’s kreeg in no-time 1.8 miljoen likes en die teller blijft alleen maar lopen. Hieronder zie je de desbetreffende foto van de Instagram van Alisha Lehmann:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alisha Lehmann (@alishalehmann7)