Sylvie Meis als presentatrice van Love Island

Sylvie Meis neemt haar taak als presentatrice van Love Island Duitsland maar al te serieus. Ze voelt zich zelfs zo verbonden met het programma dat ze besloot een voorproefje te geven voor wat de kijkers kunnen verwachten. Dit doet ze door te poseren in een erg strak en kort politiepakje. Wij geven geen bezwaar, arresteer ons maar agent Meis.

De deelnemers van Love Island hebben niet alleen vette dansfeestjes en spannende koppelceremonies, ze moeten natuurlijk ook spectaculaire challenges doen om elkaar beter te leren kennen. Onlangs moesten de vrouwelijke deelnemers een parkour een afleggen tijdens een sexy politie-challenge. Om te weten hoe de challenge nou echt te werk gaat, ging Sylvie uit de kleren en trok ze een politiepakje aan. Samen met Simon Beeck (de voice-over van de show) ging ze het pakje testen en dat zorgde voor adembenemende beelden.

 

Terwijl de deelnemers indruk maken op hun koppelpartner, maakt Sylvie indruk op de kijkers. Ze krijgt veel lof op social media door de spannende posts. Met mensen die zeggen dat  ze het zelfs beter doet dan de deelnemers het deden.

De blondine is zeer bekend in Duitsland

Zoals we allemaal weten, is Sylvie Meis de ex-vrouw van Rafael van der Vaart. Hoewel ze ook wel bekend was in ons land door haar tv-optredens, heeft ze sinds de scheiding wel echt een naam voor zichzelf gemaakt. Dit heeft ze vooral in Duitsland gedaan met acteren, modellenwerk en als presentatrice van verschillende Duitse programma’s.

Zoals te merken is Sylvie lekker bezig op haar 43e. Laat het maar komen hoor Sylvie, wij zitten allemaal met hoge aandacht op te letten wat je volgende stap is!

Heb je nou nog niet genoeg gezien van onze beeldige Sylvie? Bekijk dan hoe Sylvie uit de kleren gaat voor Aldi.