Sylvie Meis en haar 1,4 miljoen volgers op Instagram

Wij kennen Sylvie Meis vooral als presentatrice, actrice en model en in het verre verleden ook als de ex van voormalig profvoetballer Rafael van der Vaart. Maar zelf voegt ze daar in haar Instagram bio onder andere ook nog ondernemer, mediapersoonlijkheid en – niet te vergeten – moeder aan toe.

Dat ze zo’n bezige bij is, zorgt er ook voor dat ze heel bekend is. Sylvie Meis heeft maar liefst 1,4 miljoen volgers op Instagram en die kunnen genieten van haar prachtige outfits en mooie vakantiefoto’s. Ze is namelijk niet vies van een goede bikinifoto, zeker niet nu de zomer er weer aan komt. Ook post ze regelmatig foto’s samen met haar zoon Dami├ín van der Vaart.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Vakantiefoto’s vanuit Frankrijk met Sylvie in bikini

Dit keer is Sylvie in het Franse Saint Tropez en ligt ze te genieten op het strand. Ze laat ons wederom zien hoe goed ze er wel niet uit ziet in een bikini met maar liefst twee posts. Het onderschrift onder de eerste post was “Cheers to the weekend“. Aan de foto was dan ook te zien dat Sylvie aan het genieten was van een wijntje terwijl ze op het strand lag. We geven haar groot gelijk, een betere manier om van het weekend te genieten is er bijna niet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

In de tweede post komt Sylvie net het water uit lopen, of zo lijkt het tenminste. In ieder geval kunnen we nog beter zien hoe goed deze bikini haar staat. In het onderschrift staat “Sun kissed” en daar heeft ze zeker gelijk in. Wat ons betreft mag Sylvie Meis nog wel meer van dit soort vakantiefoto’s delen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)