Las Vegas

Spelers van Grand Theft Auto kunnen zich vast een beetje inbeelden hoe het is te skydiven in Las Vegas, maar in het echt is dat natuurlijk veel specialer. Zoals wel vaker doen de Amerikanen dit soort dingen op een extreem niveau. Hier vlieg je naar beneden terwijl je uitzicht hebt op Red Rock National Park, Mount Charleston en de Strip van Vegas. In een mum van tijd zit je vervolgens weer te pokeren in een van de vele casino’s daar.

Dubai

Ook in Dubai is het heerlijk skydiven en het is ook echt een plek die daarom bekendstaat. Zo hebben ze de grootste skydiveschool op aarde, genaamd Skydive Dubai. Ook is de landingsplek zeer bijzonder omdat je neerdaalt op het iconische Palm Island.

 

Belize

Wil je de grootste duik van je leven maken? Dan is skydiven in Belize een heerlijke optie. Je belandt dan in een azuurblauwe zee tussen de tropische visjes. Zeer prijzig, maar absoluut een van de mooiste plekken voor een sprong in het diepe. Letterlijk.

Zwitserland

In Europa blijven? Dan is Zwitserland een geweldige optie en dan niet alleen vanwege de nabijheid, maar ook omdat je een sprong maakt terwijl je geniet van de prachtige Zwitserse natuur. Langs de gletsjers maak je hier een sprong om nooit meer te vergeten.

Mount Everest, Nepal

Tot slot gaan de echte daredevils naar de Mount Everest in Nepal. In plaats van de hele berg te beklimmen, maak je gewoon een sprong! Dit gaat echter niet zomaar want je krijgt een zuurstoftank mee terwijl je wordt gedropt van zeven kilometer hoogte. De landing is op een hoogte van 4,5 kilometer dus het is een waanzinnige ervaring. Hiervoor ben je dan ook 22.000 dollar kwijt.