Sylvie Meis in doorschijnende jurk

Ter gelegenheid van de Bambi Awards hees Sylvie Meis zichzelf in een schitterende doorschijnende jurk. We kunnen niets anders dan zeggen dat we eigenlijk een beetje onder de indruk zijn van het prachtige figuur van la Meis. Zeker als we ons bedenken dat ze inmiddels ook 45 jaar oud is. Natuurlijk is ze heel vaak in de sportschool te vinden, en zal ze een goed gebalanceerd dieet hebben. Maar dan nog moet je wel die discipline hebben. Al is haar lichaam wel het ultieme voorbeeld van hard werken dat loont.

Vooral de foto op de trap toont haar geweldige ‘killerbody’ goed. Zo komt niet alleen haar prachtige figuur goed naar voren, maar ook haar benen vallen nu extra goed op. Een beetje jaloers op haar nieuwe vriend Wim Beelen zijn we dan ook wel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Bambi Awards

We hadden het er net al even over, maar die doorschijnende jurk werd door Sylvie Meis natuurlijk niet voor een wandeling naar de supermarkt aangetrokken. Dit was speciaal voor de Bambi Awards. De Bambi Awards worden gezien als de belangrijkste mediaprijzen in Duitsland. Ze worden al sinds 1948 jaarlijks uitgereikt en zijn “een eerbetoon aan mensen die de Duitse bevolking hebben geïmponeerd en geïnspireerd”. De naam van de prijs is gebaseerd op het figuurtje uit de gelijknamige Disneyfilm. Ze waren even weg, maar zijn na een afwezigheid van drie jaar weer helemaal terug. Dit in verband met het 75-jarig bestaan van de Bambi Awards.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)