Sylvie Meis en haar relaties

Ze is geboren op 13 april 1978 in Breda, Nederland. De prachtige Sylvie Meis een Nederlandse presentatrice, actrice, influencer en model. In 1997 begon Sylvie met daten, toen ze werd gezien met voetballer Maarten Atmodikoro. Dat eindigde in 1999, en ze had kort iets met acteur Tim Immers. In 2002 beweerden sommigen dat ze een nacht met Zlatan Ibrahimovic had doorgebracht. Ze had daarna een relatie van een jaar met iemand genaamd Derk, maar hij was al getrouwd.

De ‘bekendste’ relatie was die met voetballer Rafael van der Vaart, Sylvie trouwde met Van der Vaart in 2005 en ze kregen een zoon genaamd Damián. Maar na bijna tien jaar huwelijk kwamen er geruchten van ontrouw, met onder andere haar danspartner Christian Polanc en een piloot genaamd Balasz Vajta. Ze scheidden op oudjaarsdag in 2012. Na de scheiding had Sylvie korte relaties met verschillende mannen, maar geen van hen bleek de ware te zijn. Haar verloving met Charbel Aouad eindigde in oktober 2018, en haar relatie met Bart Williams eindigde in april 2019. Ook haar relatie met kunstenaar Niclas Castello hield geen stand. Maar Sylvie zou Sylvie niet zijn als ze niet door zou zoeken. Nu heeft Sylvie de relatie met Wim Beelen bevestigd via haar Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Wie is Wim Beelen en wat is zijn vermogen?

Wim Beelen, de nieuwe liefde in het leven van Sylvie Meis, is 48 jaar oud en is geboren in het Gelderse Nunspeet, Nederland. Wat hem opvallend maakt, is zijn indrukwekkende financiële succes. In 2021, na een aantal jaar niet op de lijst te hebben gestaan, wist Wim Beelen weer een positie te veroveren in de Quote 500. In het jaar 2022 vinden we hem op plek 360 van deze lijst. Het vermogen van Wim Beelen wordt geschat op een aanzienlijke 155 miljoen euro.

Beelens reis naar deze welvaart begon nadat hij zijn sloopbedrijf had verkocht. In plaats van stil te zitten, zette hij zijn ondernemerschap in op vastgoed. Hij kocht deze terreinen, knapte ze op en bedacht nieuwe plannen voor gebruik. Een van zijn meest opvallende prestaties was het Amsterdam Logistic Cityhub-project, waarvan hij de winstgevende verkoop met succes afrondde.

In 2021 deed Beelen opnieuw van zich spreken door een stuk havengebied in Amsterdam te kopen, bekend als het ADM-terrein. Hij had ambitieuze plannen om daar de Dutch Superyacht Tech Campus te vestigen, een locatie voor de bouw van grote luxe jachten. Echter bracht deze aankoop problemen met zich mee, want hij raakte in conflict met de gemeente Amsterdam. Hierdoor begonnen Wim Beelen en de gemeente te ruziën in de rechtbank. Beelen wil zelfs dat de gemeente hem veel geld betaalt als vergoeding. Al met al heeft hij zich bewezen als een ondernemende en vastberaden zakenman.