Sylvie Meis showt haar summer body op Instagram

Presentatrice, actrice en model Sylvie Meis kennen we al langer dan vandaag. Ze begon al in 1999 met haar carrière en verschijnt af en aan op tv. Voetballiefhebbers kennen haar waarschijnlijk ook wel als de ex van Rafael van de Vaart, met wie ze een zoontje heeft.

 

Tegenwoordig is ze wat minder op de Nederlandse buis te zien, maar ook in Duitsland is ze populair. Sylvie Meis is onder andere de presentatrice van het Duitse Love Island. Meis showt regelmatig haar strakke lichaam op Instagram. Ze modelleert zelf ook voor haar eigen lingerie-lijn en post regelmatig een foto in bikini.

Op 43-jarige leeftijd – en over een paar weken mag ze alweer haar verjaardag vieren – ziet Sylvie Meis er nog steeds tiptop uit. Ze heeft haar 1,4 miljoen volgers weer verblijd met een nieuwe post op Instagram. Op de foto poseert ze voor de spiegel in shorts en een zwart, glanzende bikinitopje. Ook draagt ze nog een blouse die van haar schouders hangt en een donkere zonnebril. Het is duidelijk te zien dat ze niet veel meer hoeft te doen aan haar summer body voordat de zomer weer begint.

Dat lichaam heeft Sylvie natuurlijk niet zomaar, daar moet hard voor gewerkt worden in de sportschool. Een poosje geleden postte ze een fitness selfie in de sportschool op Tenerife.