Sylvie Meis verlangt naar een zonnige luxe vakantie

Sylvie Meis is als je het aan menig man vraagt, misschien wel een van de mooiste vrouwen van Nederland. De 43-jarige Sylvie zou je onder andere kunnen kennen van haar huwelijk met voetballer Rafael van der Vaart, waarmee ze overigens een zoontje op de wereld zette. Hoewel Sylvie de afgelopen jaren heeft gedate met heel wat verschillende bekendheden, heeft de blondine haar naamsbekendheid voornamelijk te danken aan zichzelf. Meis poseerde onder andere in haar een eigen bikini- en lingerielijn voor Hunkemöller en presenteerde voor diverse televisiezenders als MTV. De knappe Sylvie werd in 2005 betiteld tot televisie-babe van het jaar en werd uitgeroepen tot de mooiste spelersvrouw van het jaar. Wij snappen waarom.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Op je beeldscherm zou je het model goed voorbij hebben zien komen. Hoewel Sylvie de 40 al heeft aangetikt, kunnen wij niet anders zeggend dan dat ze er nog fantastisch bijloopt. Meis is in topvorm en dat lijkt ze niet onder stoelen of banken te willen steken. Ze liet weten haar zomerse vakantietripjes op luxe jachten te missen en weer zo snel als het kan terug te gaan naar het zonnige Miami. Poserend in een rode bikini haalde Sylvie Meis gedurende de regenachtige dagen het lentezonnetje bij ons in huis. Fans reageerden razend enthousiast op de bikinifoto van Meis met populaire reacties als “Super super mooi” en “Kan iemand mijn kaken dicht doen, ongelofelijk mooie foto!”

Ze is topfit op haar foto’s op Instagram

Sylvie Meis mag zich zonder enige twijfel benoemen tot een van de mooiste vrouwen van Nederland boven de 40. Met ruim 1,4 miljoen volgers op Instagram heeft ze de afgelopen jaren flink weten groeien met haar socials en is ze voor velen een lust voor het oog. Naast stijlvolle designer outfits en shoots, amuseert Meis haar volgers regelmatig met de jaloersmakende, zonnige vakantiekiekjes op Instagram. Met stralende glimlach en een fantastisch fit lichaam verdient Sylvie Meis een plekje in de schijnwerpers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)