Acteren is echt niet het enige waar Sylvester goed in is. De inmiddels alweer 75-jarige filmlegende heeft namelijk een flinke horlogecollectie.

 

Sylvester Stallone en Panerai

De beste man houdt vooral van klokjes met een aardig formaat. Zo werd hij vaak gezien met Panerai, een merk dat hij al trouw is sinds de jaren negentig. Ook geeft hij deze dingen graag weg. Zo gaf hij Arnold Schwarzenegger zijn eerste Panerai. De laatste jaren lijkt zijn horloge-obsessie zich vooral te richten richting Rolex. Er is dan ook een specifiek model wat de basis vormt van zijn obsessie: de Rolex GMT-Master ‘Pepsi’.

Al langer fan van Rolex

Natuurlijk droeg Stallone al jaren eerder horloges van Rolex, zelfs nog voordat hij vooral met Panerai’s werd gespot. Zo zagen we hem met een gouden Submariner in de sequels van Rocky. Desondanks is het ‘Pepsi’ dat echt zijn favoriete horloge is. Hij bezit namelijk verschillende exemplaren van dit beroemde horloge, dat de bijnaam ‘Pepsi’ kreeg vanwege de blauw-rode rand. In bovenstaande foto met zijn dochters draagt hij dit horloge ook.

stallone-lundgren-gmt-master

Foto: d’marge / officialslystallone

 

Nog meer modellen

Dit horloge heeft hij in een vintage uitvoering, maar ook een recente, nieuwere variant is in zijn bezit. Dit is de witgoude GMT-Master II met een wijzer gemaakt van meteoriet. Hiermee werd hij gespot tijdens een aflevering van een podcast met zijn oudste twee dochters. Ook werd hij gezien met Dolph Lundgren terwijl hij wederom een andere variant van de Rolex droeg. Dit normaal toch grote horloge, ziet er om de pols van hem vrij klein uit. De macho van weleer is nog steeds zeer gespierd ondanks zijn leeftijd. Van deze drie horloges is zijn vintage horloge een stuk kostbaarder dan de rest: minstens 50.000 euro waard. Bovendien stijgt de waarde natuurlijk nog meer als je hoort dat het horloge afkomstig is van Sylvester Stallone.