Wie zijn de bloedmooie dochters van Sylvester Stallone?

Hoe we Sylvester Stallone voornamelijk kennen van zijn rollen als de bokser Rocky Balboa en de Vietnamveteraan John Rambo, heeft de Amerikaanse Hollywood-acteur al een heel lijstje met carrière hoogtepunten weten af te strepen. De inmiddels al 75-jarige Stallone blijft de monden van de media voeden met nieuws en dit niet alleen te danken aan zichzelf. Met maar liefst vijf kinderen, waaronder drie prachtige dochters valt de appel in huize Stallone niet ver van de boom.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone)

Hoe de acteur vorig jaar in onderhandeling ging voor een gelijksoortig realityprogramma als Keeping Up With The Kardashians op de zender E!, hopen wij binnenkort te mogen genieten van de drie dames op ons beeldscherm. Om je alvast even een voorproefje te geven, hebben wij de dochters van Sylvester Stallone voor je op een rijtje gezet.

Sophia Rose Stallone (25)

Sophia Rose Stallone is met haar 25-jarige leeftijd de oudste dochter van de wereldberoemde acteur. De blondine ziet net als haar zussen een carrière in de entertainment- en showbizzwereld wel zitten en is met ruim 1,4 miljoen volgers een kijkcijferkanon op Instagram.

Sophia laat haar stem regelmatig horen op een Podcast, gaat zo nu en dan in zee met merken en lijkt zichzelf regelmatig te verwennen met tropische vakanties. Het maar fitte figuur en stralende glimlach, is de 25-jarige Stallone een absolute lust voor het oog.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sophia Stallone (@sophiastallone)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sophia Stallone (@sophiastallone)

Sistine Stallone (23)

Dochter Sistine Stallone lijkt het meeste in de voetsporen van haar vader te treden. De 23-jarige blondine heeft met haar leeftijd al heel wat ervaringen mogen opdoen in de showbizzwereld. Sistine maakte haar acteerdebuut als Nicole in de horrorfilm 47 meters down: Uncaged, waar haar talenten werden opgemerkt.

Stallone tekende in 2016 een contract bij het modellenbureau IMG Models en verscheen onder andere op de catwalk van het merk Chanel. Met haar ruim 1,4 miljoen volgers op Instagram, laat ze menig mannenhart sneller kloppen en deelt ze amuserende beelden met de liefhebber.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sistine (@sistinestallone)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sistine (@sistinestallone)

Scarlet Rose Stallone (19)

Scarlet Rose Stallone is met haar 19-jarige leeftijd de puppy van het nest. De mooie Scarlet is net als haar grote zussen hard tegen de weg aan het timmeren voor een glansrijke carrière als actrice. De Amerikaanse dochter van Hollywood-acteur Sylvester Stallone, is actief op social media en beschikt over een Instagram account van ruim 706 duizend volgers.

De blondine lijkt volop te genieten van het leven en deelt de geluksmomentjes met haar fans. Hoewel de 18-jarige Scarlet nog minder bezig lijkt te zijn met de toekomst, kunnen wij je nu al verzekeren dat de blondine een net zo’n succesvolle carrière als haar vader tegemoet zal gaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Scar ❦ * ❥ (@scarletstallone)