De carrière van Monica Geuze

Monica Geuze, die naam zal je vast voorbij hebben horen komen. Ze heeft een ontzettend succesvolle carrière. Maar toch geven we je even een opfrisser: Monica is 25 jaar en is met allerlei dingen bezig. Zo is ze ondernemer, DJ, auteur, presentatrice, vlogger en model; een hele waslijst dus. Ze heeft meer dan 541 duizend abonnees op haar YouTube-kanaal, waar ze wekelijks vlogs op plaatst. Hierin laat ze zien hoe haar dagelijkse leven eruit ziet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Ze is bekend als presentatrice van Temptation Island, waarin ze koppels begeleidt in de grootste relatietest. Daarnaast heeft ze een van de bekendste podcasts van Nederland: Geuze & Gorgels. Hier bespreekt ze samen met haar collega en goede vriend Kaj Gorgels verschillende onderwerpen op een grappige manier.

Ook heeft ze op Instagram 1,3 miljoen volgers. Hier plaatst ze ook kiekjes uit haar dagelijks leven en soms komt er een traktatie voor ons voorbij waarin ze een mooie foto plaatst van zichzelf. Ze kreeg naast al haar werktitels in het afgelopen jaar nog een hele mooie titel op haar naam geschreven. Monica Geuze werd namelijk benoemd tot ‘mooiste vrouw van Nederland‘. Terecht, in onze ogen.

Haar nieuwe foto op Instagram

Monica is natuurlijk een prachtvrouw, dat kunnen we allemaal beamen. Als je denkt dat de foto’s niet beter kunnen, dan bewijst ze toch altijd weer het tegendeel. We zagen Monica verschijnen op Instagram in een ontzettend mooie jurk, helemaal klaar voor een etentje of misschien wel een avondje stappen. Natuurlijk viel ons ondanks de ontzettend mooie jurk ook nog iets anders op: de decolleté van Monica die heel mooi naar voren komt.

Ze ziet er in ieder geval weer oogverblindend uit en dat vinden haar volgers zeker ook. De foto heeft in een korte tijd al meer dan honderdduizend likes ontvangen. Zie de Instagram-foto hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Maar hoe woont zo’n de  mooiste vrouw van Nederland nou eigenlijk? Nou, wij hebben de beelden. Bekijk de woning van Monica Geuze.