Het nieuwe huisje van Monica Geuze

Monica Geuze kan haar geluk niet meer op en trok onlangs de nodige fles bubbels open om haar nieuwe aanwinst met haar grote liefde te vieren. De nog maar 26-jarige brunette verlaat het Utrechtse Vinkeveen en ruilt haar huidige woning in voor een luxe pand in de bruisende en altijd sfeervolle Amsterdam.

Hoe ze jaren geleden de stad verliet voor de rust, kreeg ze toch last van heimwee. Monica en haar vriend Robbert zochten al enige tijd naar een nieuw onderdak, maar vonden niks dat zich zou voldoen aan de eisen. BekendeBuren liet onlangs weten dat de influencer haar oog heeft laten vallen op een luxueus pand in Amsterdam Oud-Zuid.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze)

De zaken gaan goed bij Monica en haar vriend. Het Amsterdamse pand, dat beschikt over zeven ruime kamers, waaronder vier slaapkamers en twee moderne badkamers, zou haar  €1,6 miljoen hebben gekost. De drielaagse benedenwoning ligt op loopafstand van het centrum en de PC Hooftstraat. Wil Monica in dit warme weer een zonnestraaltje meepakken of wandelingen maken met haar dochtertje, dan is ze binnen no-time in het Vondelpark.

Luxe keuken met souterrain in Amsterdam Oud-Zuid

Het historische paleisje beschikt over de opvallende details en is volledig gemoderniseerd. Het pand is voorzien van een grote keuken met ingebouwde apparatuur. Daarnaast mogen Geuze en haar vriend zichzelf de eigenaren noemen van een woning met prachtig souterrain, waarin zich twee slaapkamers bevinden die grenzen aan de tuin van 47 vierkante meter. Met uitzicht op het zuidwesten kan Geuze zich ’s ochtends in een oase van rust begeven en over een paar maanden genieten van de zwoele zomeravonden.

Monica geuze woning
Afbeelding van BekendeBuren
woning Monica geuze
Afbeelding van BekendeBuren

Wil je meer unieke details en foto’s van de luxe Amsterdamse woning zien? Klik dan hier.