De verhaallijn van S.W.A.T.

De serie S.W.A.T. draait om Daniel Hondo Harrelson, een badass politieagent die de leiding heeft over een team van elite S.W.A.T. officieren. Samen moeten ze de stad veilig houden van het gespuis dat er heerst. Het maakt niet uit of het gaat om gijzelingen, gewapende overvallen of ander gedoe, zij regelen het. Maar terwijl ze de straten veilig proberen te houden, worden ze geconfronteerd met een hoop struggles. Van interne moeilijkheden, politiek gekonkel tot persoonlijke uitdagingen. Het is vol van actie, suspense en menselijk drama die je op het puntje van je stoel houdt.

Daarnaast laat de serie je proeven van het politiewerk in een stad als Los Angeles. Het werpt een kritische blik op maatschappelijke kwesties, zoals politiegeweld, racisme en corruptie. En het laat zien hoe politieagenten invloed hebben op de maatschappij en gemeenschap.

Check hieronder een trailer van deze serie:

 

De cast van de serie

De cast van S.W.A.T. bestaat uit acteurs waar je ‘u’ tegen zegt. Shemar Moore schittert als Hondo, de charismatische en vastberaden leider van het stel. Hij wordt bijgestaan door een team van steengoede acteur en actrices, zoals Stephanie Sigman, Alex Russel en Lina Esco. Die elk hun eigen unieke flair toevoegen aan de serie.

Samen vormen ze in de serie een hecht team dat niet alleen vecht tegen criminaliteit, maar ook tegen moeilijkheden uit het verleden en heden. Hun passie en chemie voegen een hoop toe aan de serie.

Lovende kritieken van de kenners

Geloof je ons niet op ons woord? Zelfs de meest kritische kijkers zijn fan van S.W.A.T. Op IMDb scoort de serie een 7.2, wat de adrenalinekick van de show alleen maar onderstreept. Op Twitter kun je de opwinding bijna voelen, terwijl fans hun favoriete momenten delen en bespreken. Van brute actiescènes tot emotionele plot twists, S.W.A.T. laat niemand onverschillig.

Nog niet spannend genoeg? Netflix kijktip: horrorserie scoort genadeloos hoog op IMDb en Rotten Tomatoes