Waar gaat de serie From over?

In de spannende horrorserie From volgen we het verhaal van Jim en Tabitha Matthews, een echtpaar dat te maken heeft met een tragisch verlies. Samen met hun twee kinderen gaan ze op een roadtrip met hun camper, maar hun reis neemt een duistere wending wanneer ze stranden in een spookachtig stadje ergens in Midden-Amerika. Het stadje blijkt mysterieus en gevaarlijk te zijn, want niemand die er binnenkomt lijkt ooit nog te kunnen vertrekken.

Terwijl de onwillige bewoners proberen vast te houden aan een schijn van normaliteit en wanhopig een uitweg zoeken, moeten ze ook de angstaanjagende bedreigingen uit het omringende bos overleven. Zodra de zon ondergaat, komen er afschuwelijke wezens tevoorschijn die iedereen in het stadje tot doelwit maken.

Bekijk de trailer van From hier:

 

Wie spelen er in de serie?

De serie wordt gedragen door getalenteerde acteurs die de spanning naar een hoger niveau tillen. Zo speelt Harold Perrineau de rol van Boyd Stevens. Perrineau is bekend van zijn indrukwekkende acteerwerk in succesvolle series zoals Lost en Oz. Met zijn diepgaande vertolkingen en sterke aanwezigheid op het scherm, voegt hij een extra laag toe aan het mysterie van de serie.

Daarnaast wordt Jake Matthews vertolkt door Eion Bailey, die eerder te zien was in populaire shows als Once Upon a Time en Band of Brothers. Bailey’s charisma en acteertalent brengen zijn personage tot leven te midden van deze angstaanjagende situaties.

Kortom, deze horrorserie op Netflix belooft een bloedstollend avontuur te zijn met een uitstekende cast en een verhaal dat je aan je stoel gekluisterd zal houden. Met hoge waarderingen op IMDb (7,7  / 10 sterren) en Rotten Tomatoes (Tomatometer van 94% en een Audience Score van 85%) is dit dé serie om toe te voegen aan je kijklijst. Durf jij het aan om te verdwalen in dit mysterieuze stadje vol geheimen en verschrikkingen?