Suzanne Schulting zou voor een prima bedrag wel willen poseren voor Playboy

In 2018 werd Suzanne Schulting gevraagd om te poseren voor het manennblad. Ze liet weten dat zee dat echt niet zou gaan doen. “Ik ga echt niet in de Playboy. Dit is mooi genoeg”, vertelde ze na de lancering van haar fotoshoot.

Toch liet ze weten dat ze het misschien wel zou overwegen als ze hier een lekker bedrag voor zou krijgen. “Ik hoop niet dat Suzanne dat doet. Dat is denk ik toch iets heel anders dan dit. Nee, dat overlegt ze niet met mij. Suzanne is 21 jaar hè, die neemt haar eigen beslissingen“, vertelde de moeder van Suzanne.

De shorttrackster liet haar moeder duidelijk weten dat ze hier niet aan mee zal doen, maar het geld laat haar toch een beetje twijfelen. Bij een YouTube-programma gaf Schulting zo’n 5 jaar geleden aan dat ze voor een lekker bedrag het best wel wil overwegen om mee te doen aan zo’n onthullende fotoshoot. “Als ik genoeg geld krijg, doe ik het… Zeker vanaf 50.000 euro”, gaf Suzanne destijds aan. Dat zal anno 2023 wel anders zijn, gezien de successen en het salaris van Suzanne Schulting. Bekijk hieronder de YouTube-video: