De schommelstoel van de Action

De schommelstoel van de Action is razend populair en vliegt als het ware de online shop uit. De stoel is een perfecte toevoeging aan jouw tuin of balkon. Het is niet zomaar een stoel. De stoel kan namelijk schommelen waardoor jij nog lekkerder kan zitten dan in andere stoelen. Voornamelijk voor in de zomer kan je hier in je eentje, of met vrienden of familie lekker mee in de tuin relaxen.

De schommelstoel is gemaakt van epoxystaal en is mooi afgewerkt met een beschermende zwarte antiroestverf. Dit zorgt voor een luxe, moderne en stoere uitstraling. Het zit gedeelte is bedekt meet een fraai grijs kussen, dat zorgt voor een heerlijk zitcomfort. je hebt vaak met deze stoelen dat het kussen onderuitzakt wanneer je erin zit. Dit kan niet gebeuren bij deze schommelstoel. Er zitten namelijk knopen aan het frame van de stoel en het kussen, waardoor alles dus goed vast blijft zitten.

De Action verkoopt nu een schommelstoel die als warme broodjes over de toonbank gaat De Action verkoopt nu een schommelstoel die als warme broodjes over de toonbank gaat

Ben jij altijd bang om in een schommelstoel, net iets te ver achterover te schommelen? Dit kan vaak snel gebeuren en hierdoor kieper je vaak met stoel en al achterover. Dit is niet het geval bij de Action schommelstoel. Onderaan de stoel zitten namelijk kleine ‘stoppers’. Deze ‘stoppers’ zorgen ervoor dat je niet te ver naar voor of naar achter schommelt. Het risico om te vallen is er dus niet.

De Action verkoopt nu een schommelstoel die als warme broodjes over de toonbank gaat De Action verkoopt nu een schommelstoel die als warme broodjes over de toonbank gaat

Wees er snel bij

De schommelstoel van de Action is alleen maar te verkrijgen via de webshop. Aangezien de stoel zo razend populair is, moet je er wel snel bij zijn. Je weet maar nooit hoe snel de stoel is uitverkocht. De schommelstoel is niet al te prijzig en kost zo’n €79,95.