De knappe zus van Bas Smit

Bas Smit werd bekend als de man van Nicolette van Dam, maar inmiddels staat hij om veel meer bekend dan alleen dat. Zo heeft hij samen met Nicolette ruim twintig bedrijven, hebben zij samen twee boeken uitgebracht en heeft hij zijn eigen wijn gelanceerd. We kunnen wel stellen dat Bas een drukke ondernemer is en dat ondernemersbloed zit in de familie.

Hij heeft namelijk een hele knappe en succesvolle zus genaamd Mariëlle Smit. Op haar 33e kan zij al zeggen dat zij een succesvol onderneemster is en gebouwd heeft aan verschillende bedrijven. Zo begon de blondine op haar 21ste al een bedrijf in de hospitality waarmee zij personeel verzorgde bij evenementen. Nadat zij dit bedrijf groot heeft gemaakt, heeft zij het verkocht om vervolgens een tweede bedrijf op te richten. Dit tweede bedrijf heet Mama Deli en hiermee verkoopt Mariëlle vriesverse babyvoeding. Ook dit bedrijf is erg succesvol en alle producten liggen in verschillende grote supermarkten. Verder krijgt ze ook zeker erkenning voor haar harde werk. Zo werd Mama Deli het vriesvers product van 2022 A-merk en werd Mariëlle – als kers op de taart – zakenvrouw van het jaar 2022. Chapeau! 

Mariëlle op Instagram

Verder is de knappe zus van Bas Smit met ruim 33.000 volgers ook actief op Instagram en hier kunnen wij een glimp van haar privéleven opvangen. Zo is te zien dat Mariëlle het heerlijk vindt om tijd met haar gezin door te brengen en regelmatig leuke dingen met het gezin van haar broer onderneemt. Verder is Mariëlle ook zeer sportief. Kortom, ze tikt alle boxen aan.

Tot slot vindt de ze het ook heerlijk om op vakantie te gaan en deze foto’s leveren echt een waanzinnig resultaat op. Zo is Mariëlle met haar knappe kop, lichte ogen en fitte figuur zeker geen straf om naar te kijken. Zie hieronder een selectie van Mariëlle haar mooiste Instagram-foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mariëlle Smit (@mariellesmit)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mariëlle Smit (@mariellesmit)