Het succes van Suzanne Schulting

De 24-jarige Suzanne Schulting is ondertussen uitgegroeid tot een succesvolle sportvrouw. Ze had successen in zowel shorttrack en langebaanschaatsen, bij de eerstgenoemde behaalde ze de grootste successen.

In 2015 begon ze langzaam met het verzamelen van haar medailles. Dit waren in eerste instantie voornamelijk prijzen op de Europese Kampioenschappen en daarna op de Wereldkampioenschappen. De Olympische medailles spaart ze sinds 2018, in dat jaar won ze in Pyeongchang een gouden medaille op de 1000 meter en een bronzen op de 3000 meter aflossing.

Op de Olympische Winterspelen van dit jaar was het raak voor Suzanne Schulting, hier nam ze vanuit Peking vier verschillende medailles mee naar huis. Ze won twee gouden plakken, één op de 1000 meter en één op de 3000 meter aflossing. Daarnaast nog een zilveren op de 500 meter en een bronzen op de 1500 meter. We kunnen wel stellen dat ze een echt succesverhaal is.

Suzanne showt getrainde bikini-body

Net als wij allemaal heeft Suzanne Schulting gisteren ook aan de warmte moeten geloven. Ook zij vond elk stukje kleding te warm in bijna veertig graden, dus besloot ze om haar schaatspak in te ruilen voor een luchtige bikini.

Je kunt je natuurlijk voorstellen dat zo’n succesvolle sportvrouw een lichaam heeft die wij vol liefde aanschouwen. Op haar filmpje op Instagram is dan ook goed te zien wat zij in huis (of in dit geval in haar achtertuin) heeft. We kunnen hier heel eerlijk over zijn: prachtig.

Bekijk de desbetreffende video van Suzanne Schulting hieronder:

Suzanne is niet de enige Olympische sportvrouw waar wij van onder de indruk zijn. Irene Schouten verbaasd ons ook elke keer opnieuw, voornamelijk met deze intieme fotoshoot voor FHM.