Wie is Suus de Brock?

Suus de Brock is een 34-jarige presentatrice en presenteert onder andee De Gouden Formule op SBS6. Ze begon op jonge leeftijd al met dansen, zingen en met acteren. Op haar 17-jarige leeftijd was ze al te zien als tv-assistente op Veronica en assisteerde ze Nicolette Kluijver en Valerio Zeno is het bekende programma Six Pack.

 

Ondertussen is ze ook model, heeft ze in een videoclip gespeeld en zie je haar regelmatig verschijnen in verschillende videoclips op de televisie. Haar liefde voor entertainment, en voor de camera, begon te groeien.

Ze is meerdere jaren te zien geweest bij LXRY TV op SBS6 en is nog steeds werkzaam bij de omroep. Zoals we net al zeiden presenteert ze namelijk De Gouden Formule. Hier neemt ze de kijker mee in de ervaringen van verre reizen, heel veel luxe en zoveel meer. Je kan Suus ook kennen van Linda TV en ze is live reporter geweest van Soldaat van Oranje – De Musical. We kunnen wel stellen dat deze knappe dame een indrukwekkend cv heeft.

Een shoot voor FHM én haar Instagram

Suus de Brock is een hele knappe dame en wij zijn niet de enige die hier zo over denken. Wederom bewees ze weer hoe mooi ze is. Dit keer tijdens een shoot voor FHM. Hier staan ze namelijk beeldschoon op en het enige wat eraan te pas komt is een blouse en een onderbroek. Wij zijn er zeer van onder de indruk en kunnen niet stoppen met het kijken naar deze foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suus (@suusdebrock)

Zie hieronder nog een aantal foto’s van het Instagram-account van Suus de Brock: