De carrière van de modeman

Tommy Hilfiger (71) is – geloof het of niet-  de oprichter van het kledingmerk Tommy Hilfiger. In 1969 begon hij zijn carrière als verkoper van hippe kleding en al snel opent hij zijn eigen winkel genaamd People’s place. Helaas waren deze zaken failliet gegaan en vetrok Tommy vervolgens in 1979 naar New York om zijn carrière als modeontwerper te beginnen.

Zijn eerste mannencollectie verscheen in 1984. Ter promotie voor deze collectie startte Tommy een advertentiecampagne van drie miljoen dollar met de slogan: “De 4 geweldige Amerikaanse ontwerpers voor mannen zijn: R L P E C K T H”. Deze letters staan voor Ralph Lauren, Perry Ellis en Tommy Hilfiger. Dit heeft Tommy veel succes opgeleverd, want eind van de jaren tachtig had hij al een omzet van meer dan $25 miljoen per jaar. In 1995 werd Hilfiger uitgeroepen tot ‘Menswear Designer of the Year’.

Het superjacht van Tommy Hilfiger

Het enorme superjacht van Tommy Hilfiger genaamd Flag is maar liefst $46 miljoen waard. De YouTuber Enes Yilmazer verbleef samen met zijn team op het Yacht en heeft vervolgens Tommy en zijn vrouw mogen interviewen. De boot is 62 meter lang, bestaat uit drie verdiepingen en is gebouwd door Nederlandse scheepswerf Feadship in 2000. Het jacht biedt gasten een onvergetelijke beleving met zijn ontspanningsruimtes en vele opties voor plezier op het water.

Het jacht beschikt over accommodatie voor 12 gasten in één master suite op het hoofddek en zes tweepersoonshutten op het benedendek. Ook heeft de boot bemanningsverblijven voor 16 leden. Als je de buitenkant ziet ,verwacht je in ieder geval niet dat er plek is voor zoveel personen. Het jacht beschikt over een royaal zwembad, een fitnessruimte, jacuzzi en water activiteiten zoals jetski’s, duikuitrusting en speelgoed. Qua diner beschikt de boot ook over een barbecue station, een pizza-oven en een bar.

Als je interesse hebt in een verblijf van een week op het superjacht van Tommy Hilfiger, zal je ongeveer €378.000 kwijt zijn. Een duur grapje dus. Zie hieronder de video:

 

Wist je dat deze baas ook in ons land een woning had? Bekijk ook het penthouse van Tommy Hilfiger in Amsterdam t.w.v. 6,9 miljoen euro.