Carrière van Memphis Depay

Memphis Depay (29) is een Nederlandse voetballer die momenteel als aanvaller speelt voor de Spaanse topclub Atletico Madrid. De rechtspoot stond al vroeg op het veld. Op negenjarige leeftijd begon hij namelijk met voetballen bij VV Moordrecht en daar werd het al snel duidelijk dat het ventje veel talent had. Op 12-jarige leeftijd werd hij opgepikt door PSV, waar hij alle alle jeugdelftallen doorliep.

Hij debuteerde bij PSV in het seizoen 2011/2012 en vanaf dat punt ging het heel snel. In de Eredivisie bewees hij hoe goed hij kon voetballen en na geweldig seizoen in 2015 werd hij uitgeroepen tot talent van het jaar. Hij verkaste in 2015 naar de Engelse grootmacht Manchester United en heeft sind dien gespeeld bij de grootste clubs in Europa. Voorbeelden daarvan zijn Olympique Lyon, FC Barcelona en nu Atletico Madrid.

Controversiële voetballer mét stijl

Door de jaren heen heeft Memphis met zijn skills op het veld veel aandacht getrokken. Maar ook buiten het veld is de 29-jarige aanvaller vaak het onderwerp van gesprek. Hij houdt zich buiten het veld namelijk graag bezig met het maken van rapmuziek, wat in Nederland voor veel controversiële meningen kan zorgen. De ‘patser’ krijgt vaak kritiek, maar is onder voetbalfans erg geliefd, en terecht. Zo heeft hij van alle spelers in het Nederlands voetbalelftal veruit de meeste volgers op Instagram. Memphis wordt namelijk niet alleen gewaardeerd om zijn talent, maar ook om zijn muziek en kledingstijl.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)

Memphis Depay zijn Audemars Piguet horloge

Depay houdt wel van een beetje blingbling en laat het dan ook graag zien. Op een nieuw Instagram-bericht van de voetballer is te zien dat hij wéér een nieuw horloge draagt, en wat voor één. Het gaat om een 41mm wit diamant ingelegde Audemars Piguet Royal Oak Skeleton in 18-karaats rose goud. De waarde van het horloge van Memphis Depay wordt geschat op een enorm bedrag van maar liefst 280,000.00 dollar, omgerekend bijna 260.000 euro. Ruim een kwart miljoen voor een horloge is natuurlijk ontzettend veel geld, maar dit is niet het duurste horloge dat de voetballer bezit. Lees over het duurste Horloge van Memphis Depay. Bekijk zijn AP-horloge hieronder:

horloge AP memphis depay