Maak kennis met de Nederlandse Sunita Sophia Pfister

Grote kans dat de naam Sunita Sophia Pfister jou al bekend voor komt, want deze leuke verschijning deed mee aan het vorige seizoen van Love Island. Hier vond zij uiteindelijk niet haar prins op het witte paard, maar ons hart heeft zij wel gestolen met haar stralende glimlach en haar spontaniteit. Niet geheel verrassend met haar fantastische looks gaat Sunita dan ook door het leven als model en staat zij getekend bij Mix Models. Tijdens haar carrière weet zij iedere shoot dan ook de camera weer helemaal in te pakken, en hoe!

 

Haar prachtige foto’s op sociale media

Ook op sociale media gaat Sunita Sophia als een speer. Zo heeft zij inmiddels 50,8k volgers op Instagram, die zij veelal voorziet van leuke foto’s. Speciaal voor haar zal er dan ook een nieuw woord moeten worden verzonnen voor classy en spannend in één. Zo zien we haar dan ook regelmatig poseren in schaars geklede outfits of in strakke jurkjes, waarmee ze haar prachtige figuur benadrukt. Verder zien we ook haar Instagram-feed dat Sunita ook regelmatig op de foto staat met haar vriendin Jotti Verbruggen en dat maakt haar Instagram alleen maar leuker.

Naast alle prachtige foto’s van Sophia bespreekt zij ook serieuze zaken met haar volgers op sociale media. Zo schreef zij aan het begin van 2023 dat zij een lastig jaar achter de rug heeft gehad, maar uiteindelijk heeft kunnen groeien naar eigen authentieke zelf. Hierbij schreef zij de prachtige quote: “Zonder de donkere nachten kunnen we ook geen sterren kunnen zien shinen.” Iets wat wij enorm kunnen waarderen in haar!

We kunnen dus wel stellen dat Sunita haar Instagram-pagina erg veelzijdig is en het is dan ook een genot om haar regelmatig op je tijdlijn te zien verschijnen. Kortom: woorden schieten tekort voor de prachtige Nederlandse Sunita Sophia Pfister en daarom hieronder een selectie van haar mooiste foto’s op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sunita Sophia (@sunitasophia)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sunita Sophia (@sunitasophia)