De romance tussen Wesley Sneijder en Jotti Verbruggen van korte duur

Zelf zijn ze nooit met een officieel statement naar buiten gekomen over hun relatie, maar er werd flink geroddeld rondom deze twee. Voornamelijk omdat ze samen op liefdestrip naar Ibiza zijn geweest. Echter leken de twee niet voor elkaar gemaakt.

Mocht je Jotti nog niet kennen. Ze is een 27-jarig model die in 2017 haar eerste titel als Miss Elegantie won en in 2018 in de finale van Miss België stond. Op dit moment is ze voornamelijk bezig met haar modellencarrière en doet ze fotoshoots voor haar social media.

 

Jottie als bombshell bij Love Island 2022

Cupido kon blijkbaar de pijl niet raak schieten tussen Wesley Sneijder en Jotti Verbruggen, maar hopelijk doet hij dat op Love Island wel. Jotti is namelijk als bombshell de villa binnen gewandeld om de man van haar dromen te vinden. Deze heeft ze dan ook nauwkeurig beschreven. Ironisch genoeg zoekt ze een lange man met een volle bos bruin haar die het goed kan vinden met haar ouders. Misschien is de liefde van haar leven dan niet afkomstig van het voetbalveld, maar wandelt hij rond op het eiland.

Hieronder een aantal foto’s van onze bombshell Jotti Verbruggen:

We houden de andere ex van Wesley Sneijder ook nauwlettend in de gaten. Yolanthe Cabau trok onze aandacht met een sensuele foto op Instagram.