Sterrenbeelden die goed zijn in bed

De een hecht er iets meer waarde aan dan de ander, maar uiteindelijk heeft iedereen een sterrenbeeld waaraan bepaalde betekenissen worden gegeven. Zo zijn deze drie sterrenbeelden de beste bedpartners die je je maar kunt wensen.

Ram

Rammen staan er nou eenmaal niet om bekend dat het hele tamme dieren zijn. Je kunt dan ook een wilde nacht verwachten als je met een Ram naar bed gaat. Mensen met dit sterrenbeeld weten wat ze willen en willen dat dan ook zo snel mogelijk waar maken. Ellenlang voorspel zitten ze vaak niet echt op te wachten, al kan ook dat natuurlijk op zijn eigen manier spannend gemaakt worden. Hoe dan ook weet je zeker dat je met een Ram gegarandeerd de nacht van leven hebt.

Stier

Ook de Stier is een geweldige bedpartner, maar dan op een iets andere manier. Ondanks je verwachtingen bij het dier, is iemand met het sterrenbeeld Stier eerder gepassioneerd dan wild. Het zijn namelijk heel gulle gevers die willen dat jij je goed voelt. Vaak zijn ze daarom onwijs fan van voorspel. Met een Stier als partner zul je je geliefd en gezien voelen en dat is als man natuurlijk ook wel eens fijn.

Schorpioen

De Schorpioen zou een zogenaamde seksuele helderziende zijn. Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen staan er niet om bekend dat ze de ideale eigenschappen hebben voor een relatie. Ze zijn daarentegen wel de ideale bedpartner en kunnen je de beste seksuele ervaringen van je leven geven. Schorpioenen voelen namelijk precies aan wat jij graag wilt. Wat dat precies is, dat maakt niet uit: ze zijn van alle markten thuis. Met een Schorpioen weet je dus zeker dat je aan je trekken komt.

Ben je nu eigenlijk toch wel benieuwd geworden naar sterrenbeelden. Lees hier hoe het precies met de andere sterrenbeelden zit in bed.