De laatste afleveringen van het zesde seizoen

De eerste tien afleveringen van seizoen 6 van Suits staan al online op Netflix, maar het hele seizoen bestaat uit 16 afleveringen. De overige 6 afleveringen zouden in eerste instantie eind 2018 op Netflix verschijnen, maar dit is uiteindelijk niet gelukt. Waarom is nooit duidelijk geworden. Hoe dan ook; het is nu goed gekomen. Vanaf morgen kun je eindelijk de resterende afleveringen van Suits bekijken. Ook Meghan Markle is in dit seizoen nog te zien, en dat is toch wel een extra stimulans om te kijken.

Vanaf morgen kun je het in één keer bekijken

Aan het einde van seizoen vijf was te zien dat Mike twee jaar lang de bak in moest nadat hij een deal had gesloten, waarmee hij onder andere Harvey spaarde. De eerste vijf seizoenen werkten eigenlijk ook toe naar het moment dat Mike moest boeten voor zijn leugens, en dat moment was dus daar. In het eerste deel van het zesde seizoen was Mike in de gevangenis te zien, waar hij zijn best moest doen om te overleven en ondertussen samen met Harvey bezig was met een deal. Uiteindelijk lukte het hem vrij te komen en nu kunnen we dus eindelijk zien hoe het verder gaat. Vanaf morgen kun je het in één keer bingen, een ideale tijdsbesteding dit koude weekend.

Suits seizoen 9 MAN MAN

Er is ook nieuws over Suits seizoen 9

De makers van Suits hebben ook ander belangrijk nieuws gebracht. Namelijk dat Suits seizoen 9 gemaakt gaat worden, maar dat dit wel het laatste seizoen van Suits is. Al bijna tien jaar lang is Suits één van de dikste series. Het einde zat er dan ook al aan te komen. Suits seizoen 9 zal bestaan uit tien afleveringen. Daarna moeten we afscheid nemen van de advocatenserie en dus ook van Harvey. Van Mike en andere hoofdrolspelers is helaas al eerder afscheid genomen. Gelukkig duurt het nog wel even voordat we in Nederland bij het einde van deze topserie zullen belanden.

Als Meghan Markle terug zou keren voor Suits seizoen 9, verdient ze daar een aardig zakcentje aan.