Mike en Rachel met een korte terugkeer in Suits?

Na 7 seizoenen verruilde Meghan Markle Suits voor het huwelijk met prins Harry. Door dit huwelijk moest ze haar acteercarrière helaas aan de kant schuiven. Dit tot groots verdriet bij vele Suits fans. Vooral toen Patrick J. Adams ook besloot te stoppen met de serie zagen veel fans het somber in. Toch mogen we nog blijven genieten van de heerlijke serie. Seizoen 8 was al te bekijken en er is goede hoop voor een seizoen 9. Nu is er nog betere hoop voor een nieuw seizoen. Een nieuw seizoen waarin we (hopelijk) weer een glimp te zien krijgen van Mike en Rachel als stel.

Suits MAN MAN

Meghan Markle als moderne royal

De makers zouden het erg graag zien. Ze zouden een verhaallijn willen bedenken omtrent het nieuwe leven van het koppel. Het zou het geweldig nieuwe leven van de twee weergeven. Een leven waar het fictieve stel alleen maar van had kunnen dromen. Een kortdurende scene met een weinig tekst is alles wat de makers in gedachten zouden hebben. Ze zien het als mooie kans voor beide partijen. Meghan zou een hoog bedrag met zes nullen kunnen verwachten voor een goed doel naar keuze, ze zou kunnen laten zien dat ze een moderne royal is. Bovendien zou het een gigantisch kijkcijfer kanon zijn. Kensington Palace heeft nog niet gereageerd, maar er is goede hoop. Meghan vertelde afgelopen zomer nog groots fan te zijn van de show en deze te missen.

Fans die de serie via Netflix volgen, hebben nog geluk. De serie bevat pas 6 seizoenen op de streaming dienst. Er is dus nog genoeg tijd om van het koppel te genieten.