De mancave is een toevluchtsoord voor de verveelde man

Urenlang dien je slenterend achter je shoppende partner aan te lopen. Winkel in, winkel uit en elke keer weer kan je plaatsnemen op die oncomfortabele kruk of stoel terwijl zij het pashokje induikt. Er is echter geen enkel argument dat zegt dat jij moet wachten en helpen terwijl je vrouw het pashokje induikt om haar kleding te passen. Een shoppingcentrum in Wijnegem was het hier meer eens en kwam met de oplossing: een 240m2 grote mancave waar de verveelde en wachtende man naartoe kan vluchten om even te genieten.

Mancave MAN MAN Mancave MAN MAN Mancave MAN MAN

Onder het genot van een biertje of cocktail bij de bar kan je een potje poolen, darten, gamen, tafelvoetballen of even lekker tv kijken. Er staan namelijk 3 pooltafels, 2 tafelvoetbaltafels er is een dartbord aanwezig en er zijn genoeg tv’s. De 6 meter lange bar zorgt ervoor dat jij geen moment droog zult staan tijdens je mannelijke quality time.

“In dit walhalla voor mannen kunnen ze de tijd op een leuke en aangename manier doden”, Aldus Katrien Geysen (de manager van het shoppingcentrum). Natuurlijk zijn vrouwen ook toegelaten, want de focus ligt op de beleving en het creëren van een ware belevingsplek. Het is trouwens ook gelijk de grootste mancave in een shoppingcentrum ter wereld.

Echter dien je misschien in je achterhoofd te houden dat een keer mee shoppen wel een vereiste is om er goed uit te blijven zien. Houd hiernmee rekening met deze stjilregels en zorg ervoor dat jouw voorkomen on point is.