Suits seizoen 8 deel 2 komt naar Netflix

Suits houdt ons al seizoenen lang in z’n greep. Niet zo gek ook, want de verhaallijnen in de serie zijn altijd van een hoog niveau. Ook nu Meghan Markle niet meer in de serie te zien is, zijn er nog hoogtepunten te vinden in de Netflix serie.

Netflix weet waarschijnlijk maar al te goed dat Suits nog veel kijkers weet te trekken. De seizoenen van de show komen namelijk niet in hun geheel online. In plaats daarvan worden ze opgedeeld in delen. Nu is bekend geworden wanneer we Suits seizoen 8 deel 2 kunnen verwachten.

Op deze datum kunnen we Suits seizoen 8 deel 2 verwachten

Het is alweer een tijd geleden dat we van het eerste deel van seizoen 8 konden genieten. Die tien afleveringen kwamen namelijk 18 juli online. Doordat de serie al veel seizoenen opsplitste in twee delen, kon een ruwe inschatting worden gemaakt over de nieuwe lading afleveringen. Die werd ingeschat op maart of april van 2021. Nu is het hoge woord eruit. Netflix heeft op Facebook namelijk bekend gemaakt dat Suits seizoen 8 deel 2 een flink stuk eerder te zien is. Vanaf 23 januari kunnen we namelijk al genieten van de afleveringen.

Suits seizoen 8 deel 2

Intrige, liefde en macht bij in Suits

De serie gaat over het advocatenbureau Pearson Specter Litt in New York. Natuurlijk betekent dit dat felle rechtszaken en een interne machtsstrijd een groot deel van de verhaallijnen vormgeven. Ook de persoonlijke relaties van de personages zijn onderdeel van de serie. Wie trouwt er met wie, wie verraadt wie en vooral: hoe komt het team al hun tegenslagen weer te boven? Het nieuwe deel belooft met deze ingrediënten weer net zo goed te worden als de voorgaande seizoenen.

Seizoen 9 van Suits

Inmiddels is in Amerika ook al seizoen 9 uitgezonden. Dit was het laatste seizoen van de serie. De serie werd afgesloten met een sterke 8.5 als IMDb-score. Voorlopig moeten we in Nederland nog even wachten dus. Op deel 2 van seizoen 8 van Suits, maar ook op seizoen 9. Om het wachten een stukje dragelijker te maken: een overzicht van de beste momenten van Meghan Markle als Rachel Zane in Suits.