Succes bij de vrouwen

Een onderzoek van de Queensland University of Technology stelt dat emotionele stabiliteit, extravertheid en consciëntieusheid karaktereigenschappen zijn die bijdragen aan jouw kans op succes bij vrouwen. Onderzoekers ondervroegen 1500 vrouwen en 3000 mannen. Hieruit bleek dat mannen die de meeste seks hebben, door vrouwen worden gezien worden als aardige mannen die hun zaakjes op orde hebben. Echter dienen deze mannen niet helemaal te verdwijnen op de achtergrond, maar wel degelijk een bepaalde aanwezigheid te hebben in iedere ruimte. Anders zullen zij niet genoeg opvallen. Het blijkt dus maar weer dat vrouwen niet langer een badboy willen.

karaktereigenschappen

Bianca Rodriguez, een therapeute, legt uit dat vrouwen zich aangetrokken voelen tot dit soort mannen. Dit omdat ze verlangen naar een gevoel van veiligheid en zekerheid.

Één gemeenschappelijk kenmerk bij vrouwen

De studie deed ook nog een ontdekking onder de vrouwen die het meeste seks hebben. Deze hebben allemaal één kenmerk gemeen, namelijk vriendelijkheid. Volgens dr. Stephan Whyte komt dit door het feit dat mannen houden van een zorgzame vrouw. Eentje die hen, wanneer het nodig is, ook veilig laat voelen op gebieden waar zij dat zelf niet kunnen.

Of dit écht zo is zal nog nader onderzocht moeten worden. Maar voel je geheel vrij om je sociale vaardigheden, je ambities en emotionele stabiliteit op te frissen. Niet alleen zal dit goed zijn voor je carrière maar wie weet scoor je zo ook nog een date.